2777
2789
عنوان

سندرم داون😭😭😭😭

3793 بازدید | 166 پست

غربالگری اولم سونو

۱.۲:nt

تیغه بینی هم تشکیل شد

اما ازمایش برام های ریسک زده ۱:۲۰۷

رفتم‌دکتر منو ترسوند گفت به احتمال ۹۶ درصد ازمایشت درسته و مثبته

چرا اخههههه من فکر کردم ریسکم زیادم بد نیست 

گفت امینو باید بدی که ۱۰۰ درصد بشه 

تو روووو خدااااااا  کمکم کنید راست گفت یا منو ترسوند؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا به خودت استرس نده جاری من که بهش گفتن باید سقط کنی یه جوری مطمئن دکتره الکی حرف زد رفت آمینو داد بچش سالم سالم الانم میره تو ۲سال همشون میخوان استرس بدن ریسکتم اصلا بالا نیست

خدا ازشون نگذره فقط دنبال پولن با خودشون نمیگن زن حامله بهش استرس وارد میشه...نترس گلم ۹۹ درصد احتمالش هست که مزخرف گفته باشه 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

۱ از دویست یعنی دودرصد...واقعا آدم میمونه چی بگه...نمیدونم تا مطمئن نیستن چرا ترس به دل ی مادر میندازن...

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

عزیز دلم دیروز جواب سل فری من اومد و خداروشکر بچه سالم بود

ریک سندروم دان برای من ۱به ۲۶۰ بود این نه عدد نه بالاست و نه پایین توی ردیف ریسک متوسط قرار میگیره

توروخدا الکی استرس نده به خودت هیچی نیست بچه سالم سالمه به امید خدا

ولی به نظرم سل فری یا آمینوسنتز رو حتما برو تا خیالت راحت بشه

ببین عزیزم منم ریسک غربالگری شد یک به هزار دکتر گفت انجام بدی بهتره منم انحام دادم البته سلفری چون جنین من جز دسته جنین های طلایی بود جواب سلفری شد باز یک به نهصد ولی زده بود ریسک کم 

الانم پسرم دنیا امده خداروشکر سالمه دکترا وظيفه خودشون میدونن بگن انجام بده اون دیگه بستگی به خودت داره ولی اصلا استرس نداشته باش 

😭

عزیزم حالا دکترت خیلی محتاط هم باشه باید میگفت آزمایش سلفری بدی

من اگر جای شما بودم حتمافردا آزمایشمو میبرم پیش دکتر زنانی که تخصص پریناتولوژی داره هر چی اون مبگفت همون کارو میکردم

چون کسایی که این مدرک رو دارن تخصصشون دقیقا همین مسئله هست