2777
2789

کدوماتون کلاس زبان یا کلاسای دیگه میرید؟ با وجود بچه سختتون نیست ، من بچه ندارم ولی میترسم بعد از بچه دارشدن نتونم کلاس رفتنامو ادامه بدم .درحال حاضر خیلی وقت ازاد دارم بخاطر کرونا ولی فکر میکنم با وجود بچه سخته بخوای بری کلاس بخصوص اینکه تو خونه هم بخوای مطالعه کنی  . شما چجوری میرسید انجامش بدین؟

من بچه دار نشدم و قصدشم ندارم خیلی وقت ازاد دارم خودم تو خونه میخونم 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل بچه دار شدن خوندم یعدش بخوای بخونی حتما باید یکی کمکت کنه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

ما خونه بابامون هرموفقیتی و آرزویی که داشتیم انجام دادیم.الانم دخترم منتظرم یکم بزرگ شه بعد برم دنبال دوتا هدف دیگم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من بچه دار نشدم و قصدشم ندارم خیلی وقت ازاد دارم خودم تو خونه میخونم 

خودت تو خونه چجوری زبان میخونی عزیزم؟چه کتابی میخونی؟

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
خودت تو خونه چجوری زبان میخونی عزیزم؟چه کتابی میخونی؟

کتاب اکسفورد پیکچرو  تاکتیس و word skillمیخونم و پادکست انگلیسی گوش میکنم با اپلیکیشن فیلم زبان اصلی هم میبینم 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
کتاب اکسفورد پیکچرو  تاکتیس و word skillمیخونم و پادکست انگلیسی گوش میکنم با اپلیکیشن فیلم زبان ...

میشه کتابارو دانلود کرد عزیزم؟

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤
من بچه ندارم كلاس و اينا زياد ميرفتم تو كلاسمون كلي خانوم بچه دار بودن

تو کلاس ماهم یدونه خانم همسن خودم هست که بچه داره، تازه زمان دانشجویی تو کلاسمون هم همکلاسیم بچه داشت، بنظرم که سخت باشه