2777
2789
عنوان

ترو خدا ی لحظه بیاین قضاوت کنین

138 بازدید | 11 پست

بچه ها من جدا از مشکلات شخصیم ک هیچ کس هم خبر نداره 

ی مشکلی دارم توفامیل اینا هیچ کس از خانومای جوون فامیل از من خوشش نمیاد بخدا اصلا فک نکنین پز الکی میدم ن اصلا شرایط توضیح میدم ببینین حقباکیه 

من شوهرم خیلی خیلی بهم محبت توجه داره خیلی عاشقمه یعنی کل فامیل میدونن هر جا بریم باهامه و محبتش واقعا تو فامیل زبانزده 

قیافه امم هم بقول بقیه عالیه هم خودم هم شوهرم بخدا پز نمیدم 

خودمم واقعا با همه خیلی خوبم و مهربون و اصلا اهل کلاس گزاشتن نیستم 

ی دختر عمه دارم طلاق گرفته من چد وقتی سر ی موضوعی ک هیچ کس خبر نداره مشکل اعصاب پیدا کردم این دختر عمه خیلی زابطه اش باهام خوب شده بود حالا ک خوب شدم اصن جوابمو ی جوری میده قشنگ میفهمم نمیخاد باهام باشه 

ی خاله دارم اونم همینطور اصلا من هر چی محبت میکنم دست ب سرم میکنه کلا ازم فاصله گرفته 

این در حالی ک من خیلی باهاشون صمیمی بودم و واقعا دوسشون دارم 

امروز بخودم گفتم نکنه اینا حسادت میکنن چ میدونم اصن نظر شما چیه 

من چ رفتاری داشته باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم از هرکی ک حالتو بد میکنه دوری کن مطمئنم باش اونا دوست و خیرخواهت نیستن منتظرن ی ناراحتی برات پیش بیاد از ته دل شاد بشن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

تنها رفتار خوب  اینه ک وقتی میفهمی ی نفر از سرش بازت میکنه توام دیگ بهش محل نزاری 

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
میگم بخدا من هیچ وقت ن از خودم تعریف کردم ن زندگیم 

تو زندگی نرمال اینا که گفتی امتیاز نیست همه همینجورن

تنها زن و شوهر خوب دنیا که نیستین

حس آدمها کاملا قابل انتقاله به بقیه

😆😆😆😆😆😆
شاید بهشون ناخواسته کم محلی میکنی یا موقعی که شوهرت هس زیاد تحویلشون نمیگیری فکر میکنن خودتو میگیری

ببین من یه جاری دارم خیلی خوشگله با سلیقه اس تو ظاهر مهربونه احترام میذاره اما چندتا خصوصیتای بدهم داره اینکه یکم حرف ببر بیاره ،یکیم اینکه دروغ میگه بخاطر همین ما خیلی دوست نداریم دور و ورش باشیم