2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از دوران عقدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6535 بازدید | 179 پست

ولی واقعا چقدر بده که تو عقد همه چیزو امتحان میکنید واقعا دیگه عروسی و حجله معنایی نداره.جدابتی نمیمونه بنظرم.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خیلیا روابط سطحی دارن و کار اصلیو میزارن بعد عروسی ولی خب کنترلش سخته دیگه

چرا همه فکر میکنن که مهم بکارت هست یعنی با یه بکارت می خواین سر بقیه کلاه بزارید این خیلی بد هست من کلا هر رابطه ای رو میگم 

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 
من یکی و می شناسم از روزی که عقد کرد انگار عروسی کرده بود یعنی یه شب جدا از هم نبودند تا یک سال الان ...

رابطه هیچوقت باعث طلاق نمیشه عزیزم. گاهی حتی زیادی مانع شدن باعث میشه کار به جدایی بکشه. زن و مرد باید با هم کنار بیان به هر حال دیگه زن و شوهر هستن و در برابر نیاز هم موظف هستن

وقتی تو عقد رابطه داشته باشی اگه مشکلی پیش بیاد این دختره که باید بسوزه وبسازه چون با همه ی روشن فکر ...

دقیقا خودمم مخالفم ولی سخته برا پسر که خودشو نگهداره مگراینه کلا سردباشه یا نیازش کمترباشه خوب ادما متفاوتن

یا رب العالمین
گفتم که گلم همیشه استثنا هست ولی خب مثلا خود من خیلی ببخشیدا عذر میخوام پ ر د م ارتجاعیه حلقویه خب ...

یعنی اگر خدای نکرده طلاق می گرفتی خیلی راحت میرفتی شناسنامه سفید میگرفتی و به شوهر بعدی هم میگفتی چون من بکارت دارم پس دست نخوردم واقعا که😐

وایی به نظرم خیلی سخته چطور تونستی    

اولش اره بعد خوب میشه

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

نمیدونم این چرت و پرنا چیه ک میگین... مگه همه پسرا دس نخوردن ک دخترام دس نخورده باشن اونم با شوهرشون.... رابطه داشتن ک داشتن اه

گویند سنگ لعل شود در مقام صبر❤اری شود ولی به خون جگر شود
رابطه هیچوقت باعث طلاق نمیشه عزیزم. گاهی حتی زیادی مانع شدن باعث میشه کار به جدایی بکشه. زن و مرد با ...

من میگم یک سال حتی یک شب هم جدا نبودن مگه میشه رابطه نداشت مگر پیغمبر هست 

تازه دختر و من میشناسم از اونایی نیست که مقاومت کنه

من با رابطه کامل تو عقد مشکل ندارم اگه رابطه کامل نداشته باشیم اون وقت رابطه از پشت میخواد که من واق ...

بی ادبیه اگه اینو بگم. ولی اولین بار که از پشت رابطه داشتیم من خودم خواستم. نمیدونم چرا یه لحظه خواستم تجربه کنم و چون خودم از ته دل میخواستم بدنم آمادگیشو کامل داشت. اصلا بهم آسیبی نرسید باور کن.تجربه ی خوبی هم بود