2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از دوران عقدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6535 بازدید | 179 پست
اگر مراقبت میکنید نگران نباشید عزیز. این استرس فقط باعث میشه از رابطه سرد بشی. مثل من که اخرای عقدم ...

وای منم خیلی استرسی ام ا رابطه بدم نیاد تازه من حامله شده بودم سقطش کردم برا همون لسترس ترس ک داشتم عصبی شدم دکتر نامه داد برم زیر نظر دکتر اعصاب معدم عصبی شده اصلا داغون شدم

الان یادم افتاد دستمو میذاشتم رو شکمم با بچه م حرف میزدم😅 تا این حد باور کرده بودم

😂😂😂😂😂😂

بنده خانوم آقای عشق هستم😍😍😍پیشاپیش از اینکه عضویتم رو تبریک نمیگی سپاسگزارم چون چن تا کاربری ترکوندم و پیشکسوتم😄😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب وقتی ادم شوهرشو میشناسه و میدونه بعدا باهاش به مشکل میخوره خودداری میکنه ولی خب این  صددرصد ...

من یکی و می شناسم از روزی که عقد کرد انگار عروسی کرده بود یعنی یه شب جدا از هم نبودند تا یک سال الان دارن طلاق میگیرن

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

من وقتی نامزد هم نداشتم استرس داشتم.یه بار یادمه شکمم رو میزدم به دیوار که اگه بچه توشه سقط بشه 😂هیچ وقت هم دوس پسر نداشتم 😊 با نامزدم هم رابطه نداشتم تا بعد ازدواج 

به نیت حاجت رواییم اگه ممکنه یه صلوات بفرستین 🌷
استرس چه قشنگی داره ؟!

من همش می گفتم اخر شب تنها بشیم اون چیکار میکنه اول تا یک هفته قبل عروسیم نخوابیدم از این جور استرس ها

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

من با رابطه کامل تو عقد مشکل ندارم اگه رابطه کامل نداشته باشیم اون وقت رابطه از پشت میخواد که من واقعا حاضر به همچین کاری نیستم و به شدت حساسم😣😣واقعا چجوری خیلیهاتون حاضرید همچین ضرری رو به جون بخرید؟؟واقعا شوهراتون به فکر سلامتیتون نیستند؟

وای نه شما مراقب باشید دیگه.😂 البته من الان دو ساله عروسی کردم و دخترم یه ماه دیگه به دنیا میاد. یه ...

منظورم این بود نی نی یار نترکونمون ....

من که جداشدم

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ب نظر من کسی ک بکارت و توعقد از دست بده دیگه شب عروسیش براش معنایی نداره ولی اک بکارت داشته باشه شب ...

استغفرالله 

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

منم خیلی استرسشو داشتم 

اگه حامله میشدم بابام میکشتم 😛😛

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من یکی و می شناسم از روزی که عقد کرد انگار عروسی کرده بود یعنی یه شب جدا از هم نبودند تا یک سال الان ...

گفتم که گلم همیشه استثنا هست

ولی خب مثلا خود من خیلی ببخشیدا عذر میخوام پ ر د م ارتجاعیه حلقویه خب هیچ اتفاقی نمیوفته و خب خیالم راحته😬

من یکی و می شناسم از روزی که عقد کرد انگار عروسی کرده بود یعنی یه شب جدا از هم نبودند تا یک سال الان ...

همه ک رابطه کامل ندارن 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
اخخخخخخ ما مثلا ل ا پ ا ی ی میکردیم اما حالا ک اومدم خونه خودم شوهرم میگ من چ خنگ بودم ک ب ل اپ ای ی ...

شوهرمن اصلا اون مدلی نمیدونست فکر میکرد همه کامل رابطه دارن منم خول فکر میکردم راست میگه

یا رب العالمین