2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از دوران عقدم بگم

6529 بازدید | 179 پست

همه ما توی دوران عقد فوبیای حامله شدن داشتیم. منم مثل همه، با اینکه از رابطم مطمئن بودم ولی همیشه یه ترسی ته دلم بود. یه بار رفته بودیم مهمونی خونه ی عمم، دخترعمم گفت وای چرا قیافت شبیه حامله ها شده. نمیدونید چه ترسی به جونم انداخت حالا با اینکه اون ماه پریود شده بودما!!! اومدیم خونه زدم تو گوگل و خودم مثل ماماهای قدیمی یه معجون سقط جنین اختراع کردم😂 زرشکو له کردم توش پونه ی خشک و زعفرون و آب جعفری ریختم. یه استکانو سر کشیدم. پریود نشدم ولی تا دو روز فقط بالا میاوردم!!! یه هفته بعدشم سر موقع پریود شدم😐 ولی وحشتناااک خونریزی داشتم. خلاصه اینکه مثل من انقد توهم نداشته باشید😅

من نداشتم هیچوقت توهم😂😂😂

خداروشکر

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرماه میرفتم ازمایش بتا میدادم واسه چی نمیدونم 🙄🙄

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

من همش ازش میپرسیدم نکنه ازعقب حامله بشم  

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

رابطه اصلا نداشتم دوماهم پریودنشدم نمیدونم باید ازکجا ازهوا این وراون ور باید حامله میشدم عین تو توهم بارداری زده بودم رفتم سونو دیدم کیست دارم 😁

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

توهم بارداری گرفته بودم نمیدونم چرا اول با غمی فراوان به شوهرم گفتم که فکر کنم باردارم بعدم گفتم دوست ندارم سقطش کنم اونم قبول کرد بعد تا چند روز هر جا میرفتم خیلی با احتیاط عمل میکردم که یه وقت بچه طوریش نشه بعد همش فکر میکردم که چجوری به مامانم بگم... چند روز بعدش پریود شدم😅😅

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
منم همینجوریم چیکااا کنم خیلی میترسمممم

اگر مراقبت میکنید نگران نباشید عزیز. این استرس فقط باعث میشه از رابطه سرد بشی. مثل من که اخرای عقدم واقعا از رابطه بدم اومده بود انقد که استرس داشتم شوهرم یه وقت حواسش نباشه. اگر خدای نکرده هم اتفاقی بیوفته قرص اورژانسی هست دیگه. نگران نباش 

منم همش توهم میزدم خالمم گفت چرا بیحالی حامله ای؟؟؟ پدرمم میگفت چرا چشمات خسته اس نکنه بارداری

انقده ترسیده بودممممم ۶تا دونه LD رو یجا خوردم دکترگفت اگه چیزی هم بود تو از ریشه کندیش😆😆😆

یادمه انقد زعفرون دم کرده خورده بودم همش احساس خوشحالی میکردم عین خل و چلا میخندیدم😂

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ب نظر من کسی ک بکارت و توعقد از دست بده دیگه شب عروسیش براش معنایی نداره ولی اک بکارت داشته باشه شب عروسیش استرس داره و اون استرس خیلی قشنگه 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌