2777
2789
من ۲ بار ای اف کردم و ۳ بار ای یو آی ولی ناموفق بود .بعد حدود ۲۰ کیلو لاغر کردم و ورزش ..بعد از ۸ سا ...

الهی بگردم عزیزم ... ناامید نباش .... انشالله شمام مثه بقیه بزودی نی نی دار میشی

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
الهی بگردم عزیزم ... ناامید نباش .... انشالله شمام مثه بقیه بزودی نی نی دار میشی

انشاالله  شما هم زودتر به آرزوتون برسید ..ولی تجربه من نشون میده تو خانم ها کاهش وزن و ورزش خیلی تو باروی موثر هست ..اگر اضافه وزن داری حتما رژیم بگیر و ورزش کن ..    

من دیگه به این سبک زندگی بدون بچه عادت کردم و سنم هم بالاست 

و توصیه میکنم بیشتر مراکز دولتی برید برای ای وی اف چون به خاطر پول وقت رو تلف نمیکنن .

دکتر لاهوتی هم مثل بقیه پزشک های صارم بود .فقط دنبال منافع بیمارستان .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله  شما هم زودتر به آرزوتون برسید ..ولی تجربه من نشون میده تو خانم ها کاهش وزن و ورزش خیل ...

تو اقدام ورزش و رژیم مشکلی نداره؟

من مرکز دولتی ای وی اف کردم یه بار ولی منفی شد

ورزش مشکلی نداره .ولی قبلش رژیم بگیر  خوب لاغر شدی بعد برو اقدام

شاید ۵ کیلووو اضافه داشته باشم...

پيجش رو فالو كردم  تو زمينه زايمان با فيبروم انگار خيلى تجربه داره  منم فيبروم بزرگ دارم

سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون میشم منم باردارم یه فیبرم خیلی بزرگم سره محل زایمانم دارم میخاستم بدونم شما پیش دکتر شهنار امینی رفتید خوبه ؟ اگه نرفتید پیش چه دکتری رفتید خیلی ممنون میشم کمکم کنید 

سلام عزیزم ببخشید مزاحمتون میشم منم باردارم یه فیبرم خیلی بزرگم سره محل زایمانم دارم میخاستم بدونم ش ...

سلام عزيزم 

با دكتر ليلا محمدى طبيعى زايمان كردم 

فيبرومام تو مسير زايمان نبود 

شماهم اگر فيبرومت تو مسير زايمان باشه سزارين ميكنن 

براى من تو دوران باردارى و زايمان هيچ مشكلى ايجاد نكرد

اميدوارم براى شماهم همينطور باشه