2777
2789
به سلامتی خواستم بگم درمورد موسسین مرکز مام اطلاعات کسب کن  گویا کلا این مرکز واسه ظاهر سا ...

عزیزم شما مشخصه با قصد و غرض عضو سایت شدی  و  داری تبلیغ منفی میکنی بنده بشخصه هرجا پست شما رو ببینم اطلاع رسانی میکنم قصدتون رو چون دستتون رو شده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی خواستم بگم درمورد موسسین مرکز مام اطلاعات کسب کن  گویا کلا این مرکز واسه ظاهر سا ...

همین که دکتر نصر تو اون مرکز هست کافیه

ایشون نیازی به تبلیغات مثبت من و منفی شما ندارن

کارنامه کاریشون و موفقیت هاشون رو میزه شما هم فقط با اینکار داری خودتو ضایع میکنی مردم هم طبیعتا میبینن  و متوجه قصد و غرضتون میشن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
همین که دکتر نصر تو اون مرکز هست کافیه ایشون نیازی به تبلیغات مثبت من و منفی شما ندارن کارنامه کار ...

منم مام میرم متاسفانه انگاردکتر نصری وجود نداری همه کاراشون رو سپردن اشخاص دیگه ای وی اف باهاشون راضی بودم خدایشش ولی انتظار داشتم زایمان هم خودشون انجام بدن سپردن دکتر متین نمی دونم کارشون اصلا درست نبود نمی دونم کار دکترمتین برای سزارین خوبه یا نه استرس گرفتم😔

منم مام میرم متاسفانه انگاردکتر نصری وجود نداری همه کاراشون رو سپردن اشخاص دیگه ای وی اف باهاشون راض ...

خيلى خوبن ،بهترين دكتر هستن ايشون ،شانستون خيلى خوب بود ،ايشون دكتر من و١٠تا از همكاران من تو صارم بودن وعالى ،باحوصله ودقت فراوان 

چرا ؟

کلا بیمارستان صارم. پولکی ترین و بدترین مرکز نازایی هستش ..

من که ۳ سال اونجا رفتم .کلی هزینه کردم‌.بدون نتیجه ...

نه نظم ..نه قانون ..اصلا کار علمی انجام نمیشه ..

همه کارها با ماما ..دکتر زنان هم فقط سونوگرافی  انجام میدن ..عقده رادیولوژیست شدن رو داشتن .

تو رو خدا صارم نرید ...

عععع اولی چه هم اسممنه😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

کلا بیمارستان صارم. پولکی ترین و بدترین مرکز نازایی هستش .. من که ۳ سال اونجا رفتم .کلی هزینه کردم‌ ...

الان صارم نریم یا پیش دکتر لاهوتی؟؟؟ دکتر لاهوتی چرا نمیبخشی؟

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
صارم که اصلا توصیه نمیکنم . لاهوتی هم مسوولیت پذیر نیست . من وقتی لاهوتی صارم بود پیشش میرفتم .هیچ ...

شما بارداری الان؟ 

طبیعی باردار شدین؟

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
شما بارداری الان؟  طبیعی باردار شدین؟

من ۲ بار ای اف کردم و ۳ بار ای یو آی ولی ناموفق بود .بعد حدود ۲۰ کیلو لاغر کردم و ورزش ..بعد از ۸ سال باردار شدم و متاسفانه  سقط شد سال ۹۸ ..یکبار هم ۶ ماه بعد و بار سوم امسال باردار شدم ولی متاسفانه  هر ۳ بار قلب تشکیل  نشد و سقط شد ..

والا من قبلا تو فیلد نازایی بودم و متاسفانه  علتی هم نداشت ..و 

همه آزمایشات  نرمال بود .

الان دیگه باید از نظر سقط مکرر بررسی  بشم که علتش یا مشکلات کروموزومی هست یا ضعیف بودن تخمدان که باید از اهدای جنین و تخمک داشته باشم .که دیگه توان و حوصله  اینکار رو ندارم .

چند سال انرژی و وقت و هزینه کردم .دیگه مهم نیست