2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شده لطفا بيايد مشاوره بديد+عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 5417 بازدید | 204 پست
چون دوسش داری سریع تصمیم نگیر...الان اوضاع برای تصمیم گیری مناسب نیست چند وقت خونه مادرتون باشید و ا ...

بیخیال بابا 😑

این حقارته لطفا هیچ کسو اینجوری راهنمایی نکنید 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بخدا اون اصلا پول نداره حداقل من حقوق ثابت دارم تنها پول پيش خونه هست كه اون هم به نام خواهرش ...

توروخدا خودتو زیر پا نده...........همین و بگم،هیچی کم نداری،چند سالته؟؟؟؟؟؟؟

با احترام شوهرت خیلی بیشعوره بهت گفته قیافه نداری و دلش سوخته تو رو گرفته و تو هنوز نمیخوای طلاق بگیری 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫
واااای دیگه تحمل این تاپیکو ندارم من رفتم

منم اعصابم خراب شد مخصوصابااون همه آزاراذیتی ک شوهراستارتربهش میده ی جوری حرف میزنه والتماسش میکنه ک انگاراستارترمقصره 

ب بعضی ها حتی نباید ری د.برنزه میشن فردابرات قیافه میگیرن  
اتفاقا بخدا اون اصلا پول نداره حداقل من حقوق ثابت دارم تنها پول پيش خونه هست كه اون هم به نام خواهرش ...

.     نميدونم چرا اينجوري ازطلاق فرارميكنن بعضياانگارچيز خيلي بدي هستش سوختن ساختن فقط بايدتحمل كرد

خودش هزارتا مشکل و معظل داره بعد منت میزاره که من تو رو نمیگرفتم هیشکی تو رو نمیگرفت...

خیلی رو داره بقرآن

تو هم مقصری که چنین نخاله‌ای رو شیر کردی...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
آقا نمیخای جدا شی باشه برو خونه پدری شغل پیدا کن  به خودت برس فعالیتهای اجتماعی داشته باش ...

دمت گرم موافقم با حرفت بنظرت ميره خودش دنبال طلاق ؟

چند وقت پيام ندم ؟

ببین عزیزم . این طبیعیه که از جدایی و طلاق بدت میاد، اغلب مردم همین تفکر رو دارند و علاوه بر این ، خیلی خوبه که زندگی تو دوست داری و میخوای ادامه پیدا کنه . اما باید چند نکته در نظر بگیر . همسر ادم با اینکه محرم ترین فرد به ادمه اما با این وجود بین شما و اون یه حریم و حرمت باید وجود داشته باشه که شامل احترام و درک متقابله . با این حرفها که من خواندم این پرده حرمت پاره شده . اصلا زیبنده نیست که چنین حرفهای نامناسبی به مادرتون میزنه . شما رو تحقیر و تهدید میکنه . اگر دوستش داری یکبار مقابلش بایستاد تا یاد بگیره . مرد خونه بودن فقط به داد و بیداد و بی احترامی که نیست . به نظرم من باهاش جدی صحبت و برخورد کن اگر رعایت نمیکنه و قرار این روند رو ادامه داسته باشه یه تجدید در نظرت داشته باش‌.