2777
2789
زنه میاد خونمون بمن میگه سریع جمع کن ظرفاتو شوهرت نفهمه من اینجا بودم،ب نظرت چرا اینطور میگه؟

شاید شوهرت بش گفته نیاخونمون

توم بگو ما ازهمه دیگه هیچیو قایم نمیکنیم عزیزم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو این مورد باید حامی داشته باشی چون فکر میکنم روحیه شما  طوری باشه که ادامه راه رو تنهایی بری ...

ن میخوام برم چون شوهرم قبلا ی مورد اینطوری داشت تا پای طلاق رفتیم اما قول داد ک ادم بشه😐

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
بش گفتم من خیلی ادم حساسیم رو زندگیم اجازه نمیدم کسی بخواد زندگیمو خراب کنه عکس العملی نداشت والا

عزیزم راهش نده تو خونتون خب . 

بابام همیشه میگه خونه حریم شخصی ادمه هر کسی لیاقت و اجازه ورود نداره . چرا اجازه میدی وارد حریمتون بشه . علاوه بر این بیشتر به شوهرت برس فکر غلط از ذهنت بیرون کن .بذار همه  توجه شوهرت مال تو بشه . این زندگی مال توئه قشنگم به این راحتی از دستش نده 

من فکر میکنم الکی شک کردی شاید واقعا شوهرت بهشوهرش از زندگیتون حرفهایی زده بعضی وقتا مردا خیلی جزییاتو برای دوستاشون تعریف میکنن اونا هم تو خونه به خانمشون میگن مثلا شوهر من از همه همکاراش که حتی من ندیدم تو خونه تعریف میکنه مگه حالا قبلا از شوهرت چیزی دیدی که الان شک کردی؟؟

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
میگه زشته حالا  شوهرت میگه هرروز میاد اینجا

به نظرم بهش بگو من و شوهرم چیزی رو از هم قایم نمیکنیم و عادت داریم همه چیزو بگیم به هم.کلن خیلی روابط خودتونو عاشقانه و خوب نشون بده.قاطع و محکم هم حرف بزن.ضعیف نباش محکم باش و زندگیتو نجات بده.اگه وا بدی زنا زندگیتو میترکونن و از ضعف شوهرت سو استفاده میکنن.بعدش هم به شوهرت واقعا بگو که اومده و هی نقاط منفی زنه رو بگو جلوش.ببین کلن با این حرفا واکنششون چیه

خدا با منه حسش میکنم
میگه زشته حالا  شوهرت میگه هرروز میاد اینجا

منم میرم خونه خاهرم اینجوری میگم یا شوهرش بیاد از پله ها میدوام بالا خجالت میکشم بفهمه خونشونم

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
ینی انقد نترسه ک باشوهرت رابطه داره بعد هی میادخونتون؟فک نکنم🤔😐

اره میاد یا بمن میگه برم خونشون تازگی،قبلا فقط در حد سلام علیک بود

زن ک خیلی لابلا حرفاش چیزایی میپرونه بعد میگه اینا رو.شوهرت ب شوهرم گفته

ببین چیزی بینشون باشه خیلی سریع میفهمی چون شک داری همه رفتار اشون زیر نظرته،،شایدم راست میگه شوهرش بهش گفته،،،،به نظر من زنه از شوهرت خوشش اومده اما شوهرت یا میترسه شوهر زنه بفهمه یا کلا از زنه خوشش نمیاد چراغ سبز نشون نداده زنه هم میاد حرف از زبون تو میکشه،،،اگرم شوهرت میبینی میره خونشون واینا به خاطر اینه که با خودش کنار نیومده حسه کنجکاوی داره چون زنه پایس ،،،،باز نمیدونم اما به نظرم فعلا رابطه ندارن اما حواست به زنه باشه اصلا درمورد شوهرت حرف نزن نزار ازت حرف بکشع درمورد خرید واز این چیزایه الکی حرف بزنید

من فکر میکنم الکی شک کردی شاید واقعا شوهرت بهش از زندگیتون حرفهایی زده بعضی وقتا مردا خیلی جزییاتو ب ...

خب اره دیدم ک الان باز زندگیم رو هوا رفته میترسم باز بخواد غلطی بکنه

ببین چیزی بینشون باشه خیلی سریع میفهمی چون شک داری همه رفتار اشون زیر نظرته،،شایدم راست میگه شوهرش ب ...

من خونه بابام زیاد نمیرم در حد ی سر زدن نمیرم بمونم،شوهرم ب زور میگه برو چند روز برو پیششون حال و هوات عوض بشه،حالا این زنه بمن گفت چرا چسبیدی تو خونه برو خونه بابات بمون دقیقا حرفا شوهرم،اما من خط شوهرمو چک کردم بش زنگ یا پیام نزده نمیدونم چطور در ارتباط میتونن باشن

خب اره دیدم ک الان باز زندگیم رو هوا رفته میترسم باز بخواد غلطی بکنه

ولی من فکر میکنم چون از قبل بهش شک داشتی به این زنه هم شک کردی با این نشونه هایی که شما دادی اصلا جای شک نبود اینکه چیزایی از زندگیتون میدونه شاید واقعا شوهرت گفته بعضی مردا حتی پشت سر زناشون با دوستاشون دردو دل میکنن که زنم فلانه و بعضی مردا مثل دوست شوهرت همه چیو به خانماشون میگن و اینکه خانمه به ت گفته شوهرت تنقلات نمیخوره شاید دقتش بالاست و از اون روز که شوهرت اونجا بوده متوجه شده و یه نتیجه گیری کلی کرده اگه خانمه میگه شوهرت نفهمه اومدم به نظرم حس خجالت و رودربایستی نسبت به شوهرت داره

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
من خونه بابام زیاد نمیرم در حد ی سر زدن نمیرم بمونم،شوهرم ب زور میگه برو چند روز برو پیششون حال و هو ...

اگ برنامه ایرانسل من یا همراه من داشته باشه گوشی شوهرت میتونی بفهمی چن تا خط داره

نمیدونم یا با شوهرت رابطه داره شوهرت میترسه زنه سوتی بده بهش گفته نرو خونمون،،،،یاشایدم شوهرت از زنه ...

ب نظر من زنه داره کرم میریزه... احتمالا ب همسرت گیر داده... کاش میشد یه طوری با همسرت صحبت کنی...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨