2777
2789
اسم برنامشو بم بگو تورو خدا  عکسشو بفرست

فقط ازین زن دور شو اصلا مهم نیس ازت ناراحت شه دقیقا نشون بده ازش بدت میا حتا نزارشوهرتم بره بیاد اینجور زنا شیطانن هیچی براشون مهم نیس

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
من الان چند وقته ن خواب دارم ن خوراک دارم مثه دیوونه ها شدم اصلا نمیتونم از فکرش در بیام خیلی رفتارش ...

اره بابا  شک  خوره است برا هممممه زنها   بعضیا فقط شعارمیدن  اگ خودشون باشن  شاید دست ب کارای بدتری بزنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اجازه نده زنه بیاد خونتون،،اصلا حز سلام باهاش حرف نزن ،،شوهرتم اجازه نده به هر بهونه ای بره خون ...

زنه میاد خونمون بمن میگه سریع جمع کن ظرفاتو شوهرت نفهمه من اینجا بودم،ب نظرت چرا اینطور میگه؟

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
من الان چند وقته ن خواب دارم ن خوراک دارم مثه دیوونه ها شدم اصلا نمیتونم از فکرش در بیام خیلی رفتارش ...

به زنه بگو منتظرم چیزی از شوهرم ببینم اونموقعه همه چیز ومیزارم کنار و اول ابرویه زنی که باهاشه رو میبرم یه جوری حرف وبه خیانت بکشون بگو اصلا نمیگذرم از این مورد

میخوام ابروی جفتشونو ببرم تو ساختمون و شوهر کثیفمو بندازم بیرون از زندگیم

خب پس اگه خونه پدریت جایی برای توهست اینکارو بکن و چون با روحیه ای که ازت میبینم متوجه شدم که نمیتونی چشمت رو ببندی اما اگر کسی نیست حمایتت کنه فعلا چشمت رو ببند تا هروقت که شرایط عوض شد

یادت بخیر عشقه من
به زنه بگو منتظرم چیزی از شوهرم ببینم اونموقعه همه چیز ومیزارم کنار و اول ابرویه زنی که باهاشه رو می ...

بش گفتم من خیلی ادم حساسیم رو زندگیم اجازه نمیدم کسی بخواد زندگیمو خراب کنه عکس العملی نداشت والا

زنه میاد خونمون بمن میگه سریع جمع کن ظرفاتو شوهرت نفهمه من اینجا بودم،ب نظرت چرا اینطور میگه؟

نمیدونم یا با شوهرت رابطه داره شوهرت میترسه زنه سوتی بده بهش گفته نرو خونمون،،،،یاشایدم شوهرت از زنه خوشش نمیاد باهاش برخورد کرده زنه داره کرم میریزه از زندگیت سر دربیارع

خب پس اگه خونه پدریت جایی برای توهست اینکارو بکن و چون با روحیه ای که ازت میبینم متوجه شدم که نمیتون ...

کسی ازم حمایت نمیکنه خودمم ک تحمل این کثافتکاریا رو ندارم دارم دیوونه میشم

ان شاءالله ک چیزی بینشون نیس  ولی توهم انقد حرص نخور داغون شدی     ببین فقط میگم بهت اگ چیزی هم باشه تو عصبانیت تصمیم نگیر

نمیدونم یا با شوهرت رابطه داره شوهرت میترسه زنه سوتی بده بهش گفته نرو خونمون،،،،یاشایدم شوهرت از زنه ...

زن ک خیلی لابلا حرفاش چیزایی میپرونه بعد میگه اینا رو.شوهرت ب شوهرم گفته

تو این مورد باید حامی داشته باشی چون فکر میکنم روحیه شما  طوری باشه که ادامه راه رو تنهایی بری اومدیم و رسواشونم کردی بعدش چی میمونی یا میری؟

تو میتونی با عقل درایت نه با عجله و خشم ب خاسته ات برسی

یادت بخیر عشقه من
ان شاءالله ک چیزی بینشون نیس  ولی توهم انقد حرص نخور داغون شدی     ببین فقط میگم ...

دیروز خودمو گرفتم براش چون خیلی اعصابم خورد بود ازش هی میومد دورم میگفت چی شده چیزی شده هی ب خودش شک داشت