2777
2789
من ازینجور زنا میترسم😯  اصن دوس ندارم ببینمشون حتی از دور   چطوری شک داری بهش میتونی ...

مبخوام بفهمم چی بینشونه،قبلا ک شناختی روش نداشتم فکر میکردم خوش تیپه اما با وقاره الان ک دیدم چجور زنیه واقعا میگم شاید خدا خواسته بمن بفهمونه این زن داره تو زندگیم کارایی میکنه

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
اگ برنامه ایرانسل من یا همراه من داشته باشه گوشی شوهرت میتونی بفهمی چن تا خط داره

زدم سه خط داشت ایرانسل ک شمارشونو دارم یکیش ققط فعاله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خونه بابام زیاد نمیرم در حد ی سر زدن نمیرم بمونم،شوهرم ب زور میگه برو چند روز برو پیششون حال و هو ...

معلوم میشه خیلی زود،،،،اگه فهمیدی خدایی نکرده باهمن الکی واکنش نشون نده با یکی که پشتته مثله بابا داداش خواهری کسی با شوهر زنه حرف بزن بگو بهشون شک کردی مچشونم گرفتی بگو خودشم یکم تیز باشه میفهمه البته اگع قصد جدایی داری

میگه زشته حالا  شوهرت میگه هرروز میاد اینجا

این زنه فقط داره کرم میریزه ذهنتو بهم بزنه... اگه همسرت خیانت میکرد طور دیگه ای رفتار میکرد...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
ب نظر من زنه داره کرم میریزه... احتمالا ب همسرت گیر داده... کاش میشد یه طوری با همسرت صحبت کنی...

خب همین بلد نیستم چطور سر صحبت باز کنم ک دعوامون نشه اروم بفهمم مزه دهنش چیه

معلوم میشه خیلی زود،،،،اگه فهمیدی خدایی نکرده باهمن الکی واکنش نشون نده با یکی که پشتته مثله بابا دا ...

همین الانش دارم سکته میکنم😔

مستاجرین یا خونه خودتونه؟  اگ مستاجری حرف عوض کردن خونه بزن ببین شوهرت چی میگه

خونه خودمونه اونام خونه خودشونه

منم با دوستانی که میگن حالا فک کن به یقین رسیدی که رابطه دارن موافقم.بالاخره باید بجنگی اگه هم فکر میکنی شوهرت کلن هرز میپره و تحمل جنگ دائم رو نداری حداقل الان یه کارای پیشگیرانه ای بکن مثل اینکه خونه رو به اسمت کنه.ماشینی چیزی و اینکه اصلا قناعت نکن و ولخرجی کن مرد بدون پول و خونه و ماشینو هیچ کس نمیخواد و یا اگه حاد شد مهریه تو بذار اجرا اینا همه اهرم فشاره.حداقلش اینه که وقتی جدا شدی با دست پر میری و اون دستش خالی میشه

خدا با منه حسش میکنم
همین الانش دارم سکته میکنم😔

بگو نظرت در مورد این زنه چیه ؟به نظرم زنه بدی نیست همیشه میاد خونمون بیچاره میگه به شوهرت نگو اومدم خجالت میکشم به نظرت تو مردی بهتر میدونی چطور زنیع میتونم باهاش دوست بشم،؟

بگو نظرت در مورد این زنه چیه ؟به نظرم زنه بدی نیست همیشه میاد خونمون بیچاره میگه به شوهرت نگو اومدم ...

شوهرم خیلی موذیه هیچ وقت بمن نمیگه مستقیم حرفاشو،فقط چون بچش بی ادبه بم گفت باش رفت و امد نکن بچه ما هم بی ادب میشه

من خونه بابام زیاد نمیرم در حد ی سر زدن نمیرم بمونم،شوهرم ب زور میگه برو چند روز برو پیششون حال و هو ...

تلگرام واتساپ

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪