2777
2789
عنوان

بیاید از دزدی هایی که تاحالا ازتون شده بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 63 پست

یبارم خواهر کوچولو بوده رو این سه چرخه ها سوار بوده یه بچه ای بهش میگه مامانت صدات میزنه اینم ساده رفته ببینه مامانم چکارش داره سه چرخشو برده بودن😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تو مدرسه یکی از بچه ها پولمو زد...اخر سال ناظممون دستگیرش کرد ولی چه فایده کل پولمو بر نگردوند

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

من دوران مدرسه مدیرمون سید بود ب هرکی تو. شکلات ی پولی گذاشته بود از500ت2000 اونموقع هم 2000زیاد بود دگ 

بعدا مال من 2درومد بغل دستیم500  اون 2000هیچ کل پولای دیگمم دزدید اونروز کلا گشنه موندم پیاده ام اومدم خونه چون پولای خودمم برداشته بود

یاخوراکیامو خیلی ورمیداشتن

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

تو عروسی یکی روسریمو دزد خدا نگذر ازش ان شاالله😭

خیلی قشنگ بود  😞😔

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

من اول ابتدایی بودم ساعت ۷صبح تو مدرسه یه خانومه اومد گفت از طرف اموزش و پروشه تو مدرسع طلا ممنوعه من و سه چهار نفر دیگ تو کلاس بودیم طلای هممونو دزدید

تا ی مدت همش کابوس میدیدم جیغ میزدم وقتی فهمیدم طرف دزد بوده

دوسالپیش دزد اومد خونمون شب عاشورا ماخونه پدرشوهرم بودیم نذری داشتن،وقتی اومدیم دیدم گوشواره ودستلند طلام نیست،یه گوشی آیفون هم داشتم گذاشته بودمش شارژ رفتنی یادم رفت ببرم اونو برداشته بود از توکشو کارتون گوشی روهم برده بود

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰