2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت وظیفته برای ما آشپزی کنی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 144 پست
فاطمه زهراجواب خوبیاتوبده عزیزم تونیتت خیربوده خداجواب میده شک نکن اونام جنس خرابشونونشون دادن ازاین ...

مرسی گلم💕از اون به بعدم هر وقت مریض بوده واقعا کردم چون دلم نیومده خدایی گفتم چ فرق داره با مادر خودم ولی سواستفاده رو دوست ندارم و اینکه الان من ۸ماه باردارم کلا هیچ کاری نکردن برام الان کروناست نرفتم فقط زنگ زدن شوهرم چرا نمیایید مگر ما کرونا دریم یکی نیست بگه من از ادل بارداری خونه مادرمم چرا ببار نگفتید یههفته  بمدن اینجا یا مثلا شوهرم هفته خفته نبود منم استراحت مطلق بودم یبار نیومدن تعارف بزنن چیزی میخوای یا نه..فقط میگن زودنر نوه امون بیاد بمونه پیش ما ووو ..کلا خشک و خالی از همه نظر خشکن عملا خودشون رو صاحب همچی میدونن و کلا مسئولیتیم نمیپذیرن در حد یه ساعت..

سیسمونی خریدم قبل کرونا گفتم یکی باید کمک بده وسایل جا بجا شه به رو خودشون نیوردن ..بگذریم از این خوشم نمیاد کلا در قبال عروس و پسر وظیفه ندارند ولی ما در قبالشون داریم.

باید مرتب تحت هر شرایط سر بزنیم.خدا شاهده میرم اونجا سر یه چایی آوردن کلی خواهرشوهرم مادرشوهرم بحث میکن اون میگه به من چه خسته ام این میگه نمیتونم بزورم میگن باید بیای بعدم میری حس ندارن یه غذا ساده درست کنن با کلی منت دقیقا  تو این شرایط رفتاریشون آدم نمیدونه چاره چیه..

فعلا ک بخاطر کرونا نمیرم جایی کلا از اول بارداری مادرم مراقبمه بنده خدا

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا دست پختم خوبه ولی جون ندارم حوصله ندارم افسرده شدم خواهر

میدرکمت منم زوری غذا میزارم تا قبل اینک پیامتو بخونم فکر میکردم من فقط  زن تنبلو بی حوصله ای ام اما فهمیدم تنها نیستم با این تفاوت ک من شام زیاد میزارم نهارم همونو میخوریم😂

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا  
با استارتر نیستم ولی خدا وکیلی اگه اهل ثواب نیستیم لااقل از وجدان و انسانیت مایه بزارید یه جور یورش ...

عزیزم اخه نمیشه که همش بگیم پسرشونوبزرگ کردن حق دارن به گردنمون.ماهم توجوب بزرگ نشدیم پس براچی مردانمیگن خانواده زنم بزرگش کردن .ماهم بچه دارمیشیم ازدواج میکنن ومیرن پی زندگیشون خودمون خواستیم بچه ای به دنیابیاریم وظیفه بزدگ کردنشم داشتیم منتی سر بچه های مردم نیس ک.بعدم لحن درخواست هرکسی ازخوددرخواست مهم تره.پدرشوهرایشون خیلی زشت حرف زده

عزیزم اخه نمیشه که همش بگیم پسرشونوبزرگ کردن حق دارن به گردنمون.ماهم توجوب بزرگ نشدیم پس براچی مردان ...

کلا تو این جامعه همیشه ب زن زوز گفتن هر چی ام بگن حق با زنه

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا  
عزیزم اخه نمیشه که همش بگیم پسرشونوبزرگ کردن حق دارن به گردنمون.ماهم توجوب بزرگ نشدیم پس براچی مردان ...

گلم داماد هم باید آدم باشه تا اونجا که میشه از پدرزن مادرزن کم نزاره ، اینجور مسائل اخلاقیه من خودم زیاد لج کردم با مادرشوهرم ۵ ساله دارم تاوان میدم به بدترین شکل 

کلا تو این جامعه همیشه ب زن زوز گفتن هر چی ام بگن حق با زنه

اره واقعا  مردا ک این همه ادعاشکن میشه ماچون توانایی بیشتری داریم امتیازات بیشترم میخوایم چرااینجا باهمون تواناییازیادشون به خودشون تکون نمیدن غذای خودشونو درست کنن.یا یه ذره سرکیسه روشل کنن ازبیرون غذابگبرن.من مامانم بعدسال هامیرف دانشگا منم شهردیگ دانشجوبودم بابام یبارم به کسی زحمت غذاددست کردن نداد یاخودش درست کرد یاازبیرون گرف.ادمای ازجنس پدرشوهراستارترومیشناسم عروسو برده میدونن و خودشونومحق میدونن ازحجاب تا خصوصی ترین مسایل عروسو تعیین کنن براش

گلم داماد هم باید آدم باشه تا اونجا که میشه از پدرزن مادرزن کم نزاره ، اینجور مسائل اخلاقیه من خودم ...

میدونم گلم ولی تاجایی ک من دیدم مرداخیلی کم کمک احوال خانواده زن میشن شایدمنم دارم براساس چیزایی ک اطرافم دیدم نظرمیدم ولی شمام اگ توابن مسئله اسیب دیدین نباید به بقیه تعمیمش بدین.ممکنه شرایط استارتر فرق داشته باشه.طبق گفته هاشون ظاهرامشکل مادرشوهرشون جدی نیس و دارن ازاینکه کارای خونشونو عروسش انجام میده لذت میبرن.مرسی ک انتقادپذیربودی🌺🌺

میدونم گلم ولی تاجایی ک من دیدم مرداخیلی کم کمک احوال خانواده زن میشن شایدمنم دارم براساس چیزایی ک ا ...

شما درست میگی هر کی با یه مدل آدم طرفه ، شرایطش متفاوته ولی منم کلی گفتم ،در مورد مادر شوهر خودمم اگه واست بگم میگی یقینا حق با من بوده ولی واقعا یه وقتا حق و باطل به اندازه تار مو ممیز میشن اینو تو سن ۴۰ سالگی به بعد درک میکنیم که یه خورده دیر شده 

شما درست میگی هر کی با یه مدل آدم طرفه ، شرایطش متفاوته ولی منم کلی گفتم ،در مورد مادر شوهر خودمم اگ ...

اره خب طبیعتا هرآدم سالمی دوس داره به بقیه خوبی کنه ولی شرایط قطعابراهرکسی متفاوته موافقم🙏🙏

ی سرچ راجع ب افراد مهرطلب بکن ادمی ک میپذیره برای این ک طلاق اتفاق نیفتع باید کاری ک وظیفش نیست بکن ...

ممنون که مهر طلبو توضیح دادی😂

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
اره واقعا  مردا ک این همه ادعاشکن میشه ماچون توانایی بیشتری داریم امتیازات بیشترم میخوایم چراای ...

افرین دقیقا پدرشوهرم هست ک حجاب منو تعیین میکنه...بهم میگه چرا جوراب نپوشیدی...چرا فلان چرا بهمان...

حس میکنم اون شوهر منه...

والا ازدستش خسته شدم

افرین دقیقا پدرشوهرم هست ک حجاب منو تعیین میکنه...بهم میگه چرا جوراب نپوشیدی...چرا فلان چرا بهمان... ...

آره زیاددیدم ازبن مردای که توکارای خانوما دخالت میکنن وکلا روعروس زوم میکنن چون دخترندارن.پدرشوهدمنم اینجوریه اسی.جاری بزرگم ازاول بهشون روداد .الان طوریه اگ بچش مریض شه جلوهمه بش تشرمیزنه چرا مواظب نبودی چرااون روز بهت گفتم نروبیروت رفتی.اوایل ک من عروسشون شدم میخواستن همین برنامه رو رومن پیاده کنن.یبارم بهم گف خانوم من دوس داره وقتی عروساش میان اون راحت بشینه کل کاراباعروسا.گفتم احترام خانوم شماواجب ولی من دوماهی یبار،سه  چارروزمیام برااستراحت نه خونه بابام نه خونه شما وظیفه ندارم کل کاراروگردن بگیرم فقط میتونم کمک دستتون باشم.توهرچیزی ک بهشون ربط نداش نظرمیدادن ازحجاب  و طرزجرف زدن باهمکلاسیام ورابطم باشوهرم وخرج کردنمونوو...