ببخشید میشه بپرسم چرا دکتر این ازمایش رو نوشته براتون؟؟؟چه مشکلی داشتید؟؟آخه برای مامانمم نوشته بودن
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باردارم فشارم خونم بالاس، دکتر گفته باید حتما دفع پروتئین چک بشه
اهان...ممنون که جواب دادی
ان شاءالله جواب ازمایشت خوب باشه...الهی آمین💕
خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜 💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین
باردارم فشارم خونم بالاس، دکتر گفته باید حتما دفع پروتئین چک بشه
سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم میگم تو یه تایپیکی خوندم که گفته بودی ترس بیمارستان داری و تپش قلب و فشارت میره بلا میشه توضیح بدی چیکار کردی بهتر شدی آخه منم دقیقا همین مشکل رو دارم 😔😔😔