2777
2789
عنوان

نمیتونم با مرگ پدرم کنار بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 4397 بازدید | 77 پست
تو میبازی😐😄شایدم خیلی شبیه باشن..نمیدونم😂

😂😂😂😂من مطمئنم میبازی بابایی که ما داریم فقط بخاطر این پبش ماست که نوکریشو بکنیم حتی جورابشم ما پاش میکنیم اگه کلا گورشو گم کنه کی پیدا میشه مثله ما😂😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا رحمت کنه پدرتون رو . من هم پدرم رو سال ۹۲ از دست دادم میفهمم چی میگی من رفتم پیش روانشناس و گفت دوره ی سوگواری تا ۶ ماه طبیعیه بعدش کم کم برمیگردی به زندگی عادی چون خدا روح و روان مارو اینجوری افریده که خود به خود برگردیم به زندگی عادی هرچند همیشه پدرتون توی قلبتون و ذهنتون خواهد موند 🌹

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
یعنی  چی خوب گذشت بیچاره پدرش رو ندید پدرش فوت کرد

ای خدااااااا برام دعا کنید زندگی بدون بابارو نمیخوام دلم واسه دخترم میسوزه

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
انشاالله سر سفره پربرکت آقا اباعبدالله الحسین محشور بشه و رحمت و مغفرت خدا شامل حالش بشه😢😢😢😢

ممنون مهربون

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲

[QUOTE=133227627]به خاطر خنده های شما تو تاپیک غم پستمو پاک کردم فکر کردم تاپیک اشتباه پست گذاشتم لطفا رعایت کنید 😏 ...[/QUO]

عزیزم خنده هام از روی شادی و خوشحالی نیست..اگه بخونی میفهمی🙄

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  
کدوم شهری استارتر 

اصفهان

سلام و روز بخیر 

در درجه اول بابت این اتفاق تسلیت عرض می کنم
شما دو حالت براتون وجود داره یکطرف غم از دست دادن و یاد و خاطره پدرتون و از یک طرف سرزنش خودتون بابت اینکه چرا به پدرتون سرنزدید
از دست دادن عزیزانمان و مسئله مرگ خارج از دست ماست گذر زمان به مرور این مشکل را برایتان تسهیل خواهد کرد و به خوبی های پدرتان  فکر کنید و اینکه مرگ جزء لاینفک زندگی آدمیزاده و اینکه چرا خودتون سرزنش نکردید کار شما بسیار درست بوده است و یک عمل درست اجتماعی، اخلاقی و عرفی را رعایت نموده اید و جای هیچ سرزنشی وجود نخواهد داشت چون رفتار شما کاملا درست بوده است 

کار من مشاورست در زمینه خانواده، ازدواج، کودک و ...، میتونید با شماره 02142258 تماس بگیرید و با من صحبت کنید