پدرم ۱۷ فروردین فوت شد خیلی برام سخت بود چون دو ماه بود به خاطر این ویروس لعنتی دیدنش نرفتم راهمم دور بود ولی هر بار زنگ میزد میگفت بابا بیا من حالم خوب نیست. تا پریروز خونه مامانم بودم الان برگشتم تنهام با یه بچه یک ساله هر طرف نگاه میکنم بغضم میتکه و یاد خاطرات میافتم. همش یه گوشه دارم گریه میکنم دلم برای شوهر و بچم میسوزه. از خونم بیزارم. بابامو میخوام 😔😔😔😔
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
😂😂😂😂من مطمئنم میبازی بابایی که ما داریم فقط بخاطر این پبش ماست که نوکریشو بکنیم حتی جورابشم ما پاش میکنیم اگه کلا گورشو گم کنه کی پیدا میشه مثله ما😂😂😂😂😂
عزیزم خدا رحمت کنه پدرتون رو . من هم پدرم رو سال ۹۲ از دست دادم میفهمم چی میگی من رفتم پیش روانشناس و گفت دوره ی سوگواری تا ۶ ماه طبیعیه بعدش کم کم برمیگردی به زندگی عادی چون خدا روح و روان مارو اینجوری افریده که خود به خود برگردیم به زندگی عادی هرچند همیشه پدرتون توی قلبتون و ذهنتون خواهد موند 🌹
ای خدااااااا برام دعا کنید زندگی بدون بابارو نمیخوام دلم واسه دخترم میسوزه
💙گروه آبی💙💚سبزشدم💚 وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰ ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦♀️...۷۲/۱🤷♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲
انشاالله سر سفره پربرکت آقا اباعبدالله الحسین محشور بشه و رحمت و مغفرت خدا شامل حالش بشه😢😢😢😢
ممنون مهربون
در درجه اول بابت این اتفاق تسلیت عرض می کنم شما دو حالت براتون وجود داره یکطرف غم از دست دادن و یاد و خاطره پدرتون و از یک طرف سرزنش خودتون بابت اینکه چرا به پدرتون سرنزدید از دست دادن عزیزانمان و مسئله مرگ خارج از دست ماست گذر زمان به مرور این مشکل را برایتان تسهیل خواهد کرد و به خوبی های پدرتان فکر کنید و اینکه مرگ جزء لاینفک زندگی آدمیزاده و اینکه چرا خودتون سرزنش نکردید کار شما بسیار درست بوده است و یک عمل درست اجتماعی، اخلاقی و عرفی را رعایت نموده اید و جای هیچ سرزنشی وجود نخواهد داشت چون رفتار شما کاملا درست بوده است
کار من مشاورست در زمینه خانواده، ازدواج، کودک و ...، میتونید با شماره 02142258 تماس بگیرید و با من صحبت کنید