2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 150 پست
چند روزه شکمم احساس میکنم شل شده نینی رو حس نمیکنم نه دردی نه تیر کشیدنی نگرانم! طبیعیه؟ شماها در ...

عزیزم من کمر درد دارم و بعضی مواقع در زیر شکم سردرد هم دارم 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من سی وسه هفته دلتون بسوزه😁😁یه ماه دیگه راحت میشم  شوخی میکنم  ولی تکرر ادرار وپا ...

میشه حالت های ماه اول بارداریتو بگی عزیزم منظورم ویار و اینجور چیزاست

من سه ماهم این چهارشنبه تموم میشه میرم تو چهار😁حال بدم با قرص کنترل میشه😁و گرنه دهنم سرویسه😑تازگیا نمیتونم یهو پاشم زیر دلم یا لگنم درد میگیره🥴

🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸 زیاد به خوشبختی دیگران تو دنیای مجازی غبطه نخورین😉عاشق خودت باش تا بقیه هم دوست داشته باشن:))
عزیزم منم ب بو ها حساس شدم ولی تا حالا حالت تهوع نداشتم

الان حدود دو هفتس که رسما پا توی خونه خودم نذاشتمو اومدم خونه مامانم😁 شوهرمم راه نمیدم خونه مامان😎اصن یه وضی😕

نه☝ انتخاب سومی هرگز نخواهم کرد 🚫 ... یا مرگ💀 را برمیگزینم بعد ازین✌، یا... تو❤...💏
الان حدود دو هفتس که رسما پا توی خونه خودم نذاشتمو اومدم خونه مامانم😁 شوهرمم راه نمیدم خونه مامان😎 ...

😅😅😅

خخخ منم ب شوهرم ویار دارم 

حالامن برعکسم همس دوست دارم شوهرم پیشم باشه .شوهرمم همش میره بیرون من عصبی میشم چن بارباهاش دعواکردم

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  
به منم سونو ان تی گفت احتمال پسر بودنش بیشتره بنظرتون میشه اعتماد کرد؟

هفته چندم رفتی ؟