2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 150 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بعضی مواقع دست و پاهام یخ میزنه و سردرد دارم و اصلا حالت تهوع نداشتم و هم شور دلم خواسته هم شیرین هم ترش علائمی های بارداریتون مثل من بوده

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
ماه سومم 😁 حالت تهوع دالم از بوی خونمون و شوهرم بدم میاد😑 به هر چی ک ببینم امکان دارع ویار پیدا ...

عزیزم منم ب بو ها حساس شدم ولی تا حالا حالت تهوع نداشتم

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
من بعضی مواقع دست و پاهام یخ میزنه و سردرد دارم و اصلا حالت تهوع نداشتم و هم شور دلم خواسته هم شیرین ...

سردرد خیلی دارم.حس میکنم چشام درمیاد

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
من بعضی مواقع دست و پاهام یخ میزنه و سردرد دارم و اصلا حالت تهوع نداشتم و هم شور دلم خواسته هم شیرین ...

من بعضی وقتاسردردوسرگیجه دارم وهم ترش وشوروشیرین میخورم.

ولی سردخترم فقط ترش وشورمیخوردم

بعضیانمیخوان بفهمن،هرچقدرم توضیح بدی فقط خودتوخسته میکنی...  ولشون کن بزارتوافکارای غلط خودشون بمونن  

سلام من سی وسه هفته دلتون بسوزه😁😁یه ماه دیگه راحت میشم 

شوخی میکنم 

ولی تکرر ادرار وپادرد امونم بریده شبا خواب ندارم 

من دختر دارم  و سزارین میکنم چون سزارین قبلی ام به ماماهم گفتم میتونم طبیعی بیارم؟ الان 6سال گذشته ازسزارینم

گفتن ما مسئولیت قبول نمیکنیم 😖

الان دوباره سزارین میشم...

جامع و کامل توضیح دادم😁

خدایا شکر بابت همه نعمت هات💖💙💙💙