2777
2789

نه خیلی خطر داره پروفن

منم این مشکلو داشتم خوردم دکتر دعوام کرد

شیاف استامینوفن بذارید هر دوسه ساعت تا بیاد پایین

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلی خطر داره پروفن منم این مشکلو داشتم خوردم دکتر دعوام کرد شیاف استامینوفن بذارید هر دوسه ساع ...

شیاف کی بذارم

الان 2 ساعت پیش استا خورده بذارم؟ 

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
نه خیلی خطر داره پروفن منم این مشکلو داشتم خوردم دکتر دعوام کرد شیاف استامینوفن بذارید هر دوسه ساع ...

دکتر گفت مصرف پروفن تو تب باعث خونریزی داخلی میشه

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
شیاف کی بذارم الان 2 ساعت پیش استا خورده بذارم؟ 

اگه تب شدیده بذارید هر سه ساعت یه بار هم اگه تب داشت میتونید بذارید، باز اگر شماره داروخانه ای جایی دارید بپرسید مطمئن شید،، من اینکارو میکردم ، یعنی دکتر برام نوشته بود

اگه تب شدیده بذارید هر سه ساعت یه بار هم اگه تب داشت میتونید بذارید، باز اگر شماره داروخانه ای جایی ...

ممنونم💜

38/5 تبش میذارم براش

ممنونم💜 38/5 تبش میذارم براش

خواهش میکنم 

انشاله زودتر خوب شه

چه خواهر خوبی هستی خدا حفظت کنه کاش منم یه خواهر نزدیک سن خودم داشتم کمک حالم بود

فدای شما♡

البته خواهرا خیلی جاها هم با هم دعوا دارنا😅

خواهرم مدتیه با من و شوهرم زندگی میکنه

قبل مریضیش دعوا کرده بودیم در حد لالیگا😅😅😅

ولی خب دیگه مریض شد نتونستیم ادامه بدیم.

من خودم هم خواهر دارم هم برادر

ولی اعتراف میکنم برادر بهتر از خواهره😊

اگه داری قدرش بدون

فدای شما♡ البته خواهرا خیلی جاها هم با هم دعوا دارنا😅 خواهرم مدتیه با من و شوهرم زندگی میکنه قبل ...

واقعا حالا من میگم خواهر خوب بهتر از همه چیزه .منم داداشامو خیلی دوس دارم ولی ابجیم خیلی از من بزرگتره جای دخترشم الانم باروارم یه زنگم نزده .کاش یه خواهر داشتم تو این اوضاع پیشم بود.من خیلیارو دیدم که واقعا خواهریشون حرف نداره

الهی....گاهی....نگاهی(همه زندگیم دخترام)