2777
2789
عنوان

راهنمایی می‌خوام برای کالری شماری

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 33 پست
توانم کم نیست تنبلم

منم تنبل بودم ولی میرم پارک خلوتم هس اونجا راه میرم ۱ساعت...

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

برنامه مانکن رو نصب کن.روزی ۱۵۰۰ کالری بخور اما بهتره کالری مفید باشه و کربوهیدرات نباشه.مصرف پروتئین رو بالا ببر و کربوهیدرات رو پایین بیار.میتونی ایروبیک کار کنی تو برنامه مانکن ورزشای مختلف هس ک روش انجامشم با شکل توضیح داده تقریبا نیم ساعت ایروبیک ۱۰۰ ۱۵۰ کالری میسوزونه.ابم زیاد بخور ک تو لاغری موثره

و از رحمت خدا نومید نشوید 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون حبوبات سنگین بوده.ازقبل خودت یه تخمین بزن

دلم خوش بود سبزیجات و حبوبات 😅

فک کردم کالریش کمه 

بعدش حسابیحالم گرفته شد

برنامه غذایی سالم سراغ نداری؟

کاهش وزنت چطوره؟

تا الان خوب بوده هیچ غذایی رو هم حذف نکردم از برنامه م.‌..

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
میخوام برم از فردا دوروبر خونم سرزنده و قشنگه فقط نمی‌دونستم چه مقدار ممنون از زاهنماییت

عالیه برو عزیزم...

دلم خوش بود سبزیجات و حبوبات 😅 فک کردم کالریش کمه  بعدش حسابیحالم گرفته شد برنامه غذایی سال ...

صبحونه کامل بخور ناهار حذف کن یا کم بخور میان وعده ها تنقلات سالم بخور شامم تا۸ خورده باشی این یکی از بهترین وراحت ترین رژیماییه که میتونی خودت انجام بدی

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم.☺
برنامه مانکن رو نصب کن.روزی ۱۵۰۰ کالری بخور اما بهتره کالری مفید باشه و کربوهیدرات نباشه.مصرف پروتئی ...

خب همین ک میگین پروتیین زیاد بخور ...

نمیشه مثال بزنی اینجوری بهتره

مصرف ابم خیلی کمه متاسفانه

وسواس دارم ک خونم مرتب و قشنگ و شیک باشه

تا مرتب نشه حتی صبحونه هم نمیخورم

متنفرم از این اخلاقم

برنامه مانکن رو نصب کن.روزی ۱۵۰۰ کالری بخور اما بهتره کالری مفید باشه و کربوهیدرات نباشه.مصرف پروتئی ...

رژیم سالم اگه داری بهم معرفی کن

برنامه های غذایی سالم و مقوی

خب همین ک میگین پروتیین زیاد بخور ... نمیشه مثال بزنی اینجوری بهتره مصرف ابم خیلی کمه متاسفانه وس ...

مثلا فک کن شیرینیجات نخور. نون کم بخور در حد ۴۰ گرم برنجتو کم کن بجاش مرغ بیشتر بخور گوشت بیشتر سبزیجات بخور کنار غذات همیشه حبوبات مثل عدس بخور.بین غذا اب نخور.مایعات مثل سوپ و اش در هفته حتما داشته باش کنار غذات.درسته کالری اش زیاده اما باید در هفته خورده بشه.در مورد اب من خودم با یه نبات کوچولو سعی میکنم اب بخورم .

و از رحمت خدا نومید نشوید 💙
آفرین من قبلاً ۲۰ کیلو وزن کم کرد م

خیلی خوبه

مثلا فک کن شیرینیجات نخور. نون کم بخور در حد ۴۰ گرم برنجتو کم کن بجاش مرغ بیشتر بخور گوشت بیشتر سبزی ...

تقریبا اکثر شبها برای شام سوپ سبزیجات میپزم

ممنون عزیزم

کلمات قشنگت بهم انگیزه بیشتری داد