2777
2789
عنوان

مادرم رفت

1734 بازدید | 54 پست

پنجشنبه شب اینجا تو یه تاپیک با عنوان اینکه یه جمله به مادرت بگو پست گذاشتم که اسکرین پایین هست، خیلی از خدا شاکی بودم، دلم گرفته بود این کامنت رو گذاشتم،. فردا صبحش مامانم فوت کرد، وای خدا دارم دیوونه میشم، ناشکری کردم، کاش مامانم بود، کاش همونجوری مریض بود ولی فقط بود، نمیدونید چه عذاب وجدانی دارم، دارم دیوونه میشم، این آخریا زندگیه خودم صدتا گره داشت همه چیز و ریخته بودم تو خودم ولی عصبی شده بودم و داغون، داد میزدم، غر میزدم،. ناشکری میکردم، بد برخورد میکردم باهاش، وای خدا،. مامانم حلال کن، اگر بدونی چیا کشیدم و به خاطر حال بد تو چیزی نگفتم بهت،،

تو رو خدا قدر مادرتون و بدونید،. بودنش واقعا نعمته، که تا وقتی هست نمیدونی چه نعمتی داری، ازتون خواهش میکنم اگر میتونید برای مامانم فاتحه یا قرآن بخونید، برای آرامش روحش دعا کنید، مامانم خیلی غریب رفت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم😭😭

خدا رحمتشون کنه.دلم گرفت😔

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

،😭😭😭😉😭

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

عزززیزززم خدارحمتش کنه😥😥😭

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

چ دردناک خدا رحتمش کنه 😭😭😭😭

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الهی عزیزم😢😢😢

ان شاءالله به حق حصرت زینب خدا صبر بده بهتون...الهی آمین

روحش شاد...

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین