2777
2789

من امشب شام دعوت کرده بودم مادر شوهرمو با خواهر شوهرم اینارو به چیز اینکه شوهرم خیلی اصرار کرد منم واقعا از حق نگذریم خیلی زحمت کشیده بودم زرشک پلو با مرغ و سالاد و ژله اینا درست کرده بودم شوهرمم دیده بود که خیلی خسته شدم شامو که خوردیم شوهرم برگشت به مامانو خواهرش گفت زنم خسته شده اگه میشه کمکش کنین خیلی کار کرده از صبح اینو که گفتا مادرشوهرم برگشت گفت کاری نکرده وظیفشه شوهرمم طرف منو گرفت مادر شوهرم عصبی شد بلند شد که مثلا کمکم کنه ظرفارو جمع کنم الکی خودشو زد به حال بدی ظرفارو انداخت یعنی واقعا تعجب کردم از اینکارش که یعنی چی اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شوهرمم فهمید ولی هیچی نگفت نمیدونم الان چیکار کنم ظرفامم تازه گرفته بودم ارکوپال بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه جم تیویه

فقط 40 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...