2777
2789
عنوان

امشب پدر مادرم مهمونمون بودن خانمهای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 12043 بازدید | 320 پست

مثال یه خانواده دیگه رو بزن مثلا بگو فلانی مادرشو پدرش و خپاهرای مجردش رفتن حونش شوهرش محل نزاشته و....  دوستمم کلی گریه کرده و.... مستقیم نگو گارد بگیره 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
دقیقا دقیقا اینم همینه کم حرفه ولی حداقلریهرلبخند ادمو نمیکشه.چهل سالشه اداب معاشرت بلد نیست عجیبه! ...

انگار داری شوهر منو توصیف میکنی

شوهر منم زیاد آداب معاشرت بلد نیس...بعضی چیزا رو خودم بهش تذکر میدم

مثلا میریم مهمونی خونه فامیلای ما...خجالت میکشم از اول تا آخر مجلس دو جمله حرف نمیزنه

میگم خب بابا توام دو کلمه حرف بزن میگه خب چی بگم!!!!😏

میگم حداقل هر از گاهی واکنش نشون بده لبخندی چیزی....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جدی باهاشون حرف بزن ولی حتما یه حرکتی بزن و تا وقتیکه رفتارش درست نشده به خانوادت بگو نیان و خودت هم ...

اره کاش نیان دیگه خیلی خجالت میکشم

تازه میوه و پذیرایی هم خودم خریده بودم!

برخورد تو با پدر و مادر اون چطوریه؟؟  مث خودش باش

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
از وقتی مادرش فوت شده احساس می کنم نمیخواد کسی مادر داشته باشه .من امشب تا صبح دیونه میشم

تازه فوت شده؟

مامانت چرا تنهاست؟ 

یه زنگ بزنبشون عزیزم

بعدهم نگران نباش مامانت شرایط تورو درک میکنن

من الان عقدم

خیلییی فرهنگامون متفاوته 

تند تند دعوتش میکنم خونمون میبینم چه کاریش درست نیست 

بعدا سر یه فرصت بهش گوشزد میکنم

در مقابل منم با خانواده اش خیلی محترمانه رفتار میکنم که اونم حواسش بیشتر باشه

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
فقط تلافی کن وقتی خانوادش میان همینطوری برخورد کن هم باخودش هم با خانوادش تاحستو درک کنه چقد بده

باورکن دفعه بعد بدتر میکنم ازش متنفر شدم . دلم میخوادذطلاق بگیرم شرایط طلاق هم دارم نمیدونم چرا اینجام

من باید تاذمیان همش تو اشپخونه باشمخانواده خودش که میان هی از منم پذیرایی میکنهبعدحالاذامشب نگاههم ب ...

اره دخترم با تجربه چند سال زندگی برا خانواده خودشون سر حال هستن برا زن نه اینا مریض هستن