2777
2789

من جدا شدم پشتوانه ایی ندارم ولی بازم زندگیمو جمع و جور کردم منت کسی رو نکشیدم و یه بچه هم دارم،این ماه نتونستم خرج خودم و بچم رو دربیارم چون قسط هم دارم هزینه دندانپزشکی هم داشتم یه جا ۲۰ وام میداد ،گفتم خوبه خرج خورد و خوراک این ماه رو بدم هیچ کدوم از خواهر برادرام نیومدن ضامن بشن بهنونه الکی که دسته چک نداریم ،امروزم اومدن خونه مادرم گفتن و خندیدن بدون توجه به غم من ،من دستم رو پیش کسی دراز نکردم فقط ضامن خواستم ،اینقدر حالم بده نتونستم چیزی بخورم نمیتونم بخام ،به خاطر بی پشت بودنم به خاطر تنهاییم دلم میخاد یه چند روزی فرار کنم از این جمع جایی ندارم خونه مادربزرگم میترسم برم بچه هاش باشن دلم نمیخاد کسب ناراحتیم رو بفهمه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا انشالله یه زندگی بهتت بده که خواهر برادرات انگشت ب دهن بمونن 

اینجانب شعیه علی هستم و علی وار زندگی میکنم یکی از ارزو هام این بود که جزو شهدای کربلا میبودم وقتی ب هوش مصنوعی گفتم جوابش شوکه ام کرد گفت مطمعن باش اسمت رو جزو شهدای کربلا مینویسن😍😍😍

خدا انشالله یه زندگی بهتت بده که خواهر برادرات انگشت ب دهن بمونن

خدا از دهنت بشنوه عزیزم،من اینقدر سختی کشیدم که دو سال بود کلا گریه نکردم سر شده بودم ولی امروز زار زدم

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
عزیزم بچت چن سالشه؟ سغلت چیه؟

۵سالشه،هم آرایشگاه میرم هم با ماشین آژانس ام

میان ولی امکان نداره ازشون درخواست کنم

لابد شوهر داری و ضامنت میشه

۵سالشه،هم آرایشگاه میرم هم با ماشین آژانس ام

اگه خاهر برادر خوبی بودن نفری یکی دو تومان خودشون میدادن لاقل کارت راه بیفته

ببین دیگه هیچوقت توقع نداشته باش ازسون کارخونه ای چیزی تو شهرتون نیس کار سبک باشه بری 

اگه خاهر برادر خوبی بودن نفری یکی دو تومان خودشون میدادن لاقل کارت راه بیفتهببین دیگه هیچوقت توقع ند ...

پول بخام که هیچی اصلا نمیدن،همین شهریور رو ندارم وگرنه از مهر شرایطم بهتر میشه