2777
2789
عنوان

آقا ی سوال رو مخمه ☹

290 بازدید | 20 پست

کلا اگ یه نفر ب ادم گیر نده از رو اعتمادشه؟ یا از رو سیب زمینی بودنش؟ چطوری باید اینو متوجه شد؟🙁 

سوالم کلیه می خوام بدونم تو رفتو آمد تو پوشش تو هر چیزی ک ب ذهنتون برسه 

شما دوس دارین بهتون گیر بدن یا ازاد باشین؟

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

امشب گیر دادی که بهت گیر بده ها😂

منظورم تاپیک قبلیته

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی چیزا 

تربیت خانوادگی

اعتماد 

درک و فهم 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
امشب گیر دادی که بهت گیر بده ها😂

😂😂😂 من امشب تا ی کاری نکنم نی نی سایتیا بیرونم کنن ول نمیکنم 😂😂

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 
😂😂😂 من امشب تا ی کاری نکنم نی نی سایتیا بیرونم کنن ول نمیکنم 😂😂

🤣🤣🤣 یه جوریا مثل خودمی زوم میکنی رو یه چی ول کن نیستی😂

عضو گروه بنفش💜 شروع از تاریخ :۱۴۰۲/۱/۱۳ قد:۱۶۳  وزن شروع:۸۴.۷۰۰🤦‍♀️ وزن هدف اصلی:۶۳🙋‍♀️وزن هدف فعلی:۸۰🔓۷۶🔓۷۲🔓۶۸🔓۶۳🔒💃

خب چند تا خصوصیات اخلاقی دیگم بگی

میشه حدس زد سیب زمینیه و بیغیرته  یا اعتماد و شعور

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞

گیر داریم تا گیر

من نامزدم میذاره با دوستهام برم بیرون خرید 

ولی شب بیرون تنها محاله بذاره

یا مثلا گیر نمیده چادر سر کن ولی نمیذاره مانتو کوتاه و تودل باز بپوشم

نمیگه ارایش نکن ولی نمیذاره هم تو خیابون هفتصد قلم ارایش کنم

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
🤣🤣🤣 یه جوریا مثل خودمی زوم میکنی رو یه چی ول کن نیستی😂

دقیقا بخدا می دونم کارم بده ولی دست خودم نی 😂😂😂😂

من دوست ندارم ب اصطلاح گیری ک شما میگی رو ببینم ، قبول هم ندارم،چون من ی انسان مجزام با روحیه و اخلاق و علایق  و طرز فکر مخصوص خودم،حتب متفاوت با فرزندهای دیگه ای ک باهم زیر دست ی پدر مادر بزرگ شدیم، پس دوست دارم بهم احترام گذاشته بشه ...من  ی انسانم...

اینقدر که تو نی نی سایت 😑😑😑😒😒😒کردم چشام حالت گرفت..