2777
2789
دعا کن پشیمونیشو ببینم😔

ببین پشیمونی اون خیلی ناچیزه میفمم چه حسی داری میگیی کاش بفهمه کسی مثل من نبود کاش برگرده.تو سعی کن یکی باشی

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پشیمونی اون خیلی ناچیزه میفمم چه حسی داری میگیی کاش بفهمه کسی مثل من نبود کاش برگرده.تو سعی کن ...

خیلی سخته..چند ماه گذشته و نتونستم

ساده باشیم و مهربان...
خیلی سخته..چند ماه گذشته و نتونستم

من ۷ سال با یکی بودم اونم خیانت کرد من بخشیدمش ۱ سالو نیم اذیتم کرد همش از دلتنگیش برا دیگری میگفت..اخرشم گفت فقط هدیه دختر پاکیه تو خوب نیستی و رفت....خیانت و نباید بخشید حتی عذابم بکشی برو سرکار من رفتم سرکار خیلی خوب شدم البته دوستامم هوامو داشتن 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
من ۷ سال با یکی بودم اونم خیانت کرد من بخشیدمش ۱ سالو نیم اذیتم کرد همش از دلتنگیش برا دیگری میگفت.. ...

اره..حق با توعه

بعد جالبش اینه خوشحال بود از اینکه من فهمیدم خیانتاشو...امیدوارم خدا جوابشو بده 

ساده باشیم و مهربان...
اره..حق با توعه بعد جالبش اینه خوشحال بود از اینکه من فهمیدم خیانتاشو...امیدوارم خدا جوابشو بده&nbs ...

خیلی پشیمون میشه مطمئن باش ولی تو نبخشش فکر میکنی دیگ کسی نیست پیدا میشه بازممم به خودت اهمیت بده تو دنیا فقط خودت بفکر خودت باش 

خدا کنه برگرده😞

این دعا نکن دعا کن زمانی برگرده ک تو قلبت سرد شده باشه و دیگ خام نشی 

این دعا نکن دعا کن زمانی برگرده ک تو قلبت سرد شده باشه و دیگ خام نشی 

هیچوقت ک خامش نمیشم..هیچوقت قبولش نمیکنم لطفا برام دعا کن ک برگرده و پسش بزنم

ساده باشیم و مهربان...