2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدرک برنگرده راحت باش من الان توزندان هستم باشوهرم تویه اتاق کوچیک وزندانی خودمو فحش میدم فقط

ای بابا😔عزیزم من نمیدونم مشکلت چیه ولی ایشالا هر مشکلی داری حل بشه و دلت شاد شاد بشه

ساده باشیم و مهربان...

سلام ننه خدا دلتو آروم کن برمیگرده مطمئن باش

ولی تو قبول نکن چون قبول کردی بعدا پشیمون میشی 

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
بدرک برنگرده راحت باش من الان توزندان هستم باشوهرم تویه اتاق کوچیک وزندانی خودمو فحش میدم فقط

زندان😳

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
ای بابا😔عزیزم من نمیدونم مشکلت چیه ولی ایشالا هر مشکلی داری حل بشه و دلت شاد شاد بشه

ممنون عزیزم ولی یه نصیحت میکنم خاهرانه به مردکه خیانت کرد اعتمادنکن نذاریه عمرباعث عذابت بشه فوقش یه سال توفکرشی بعدش دیگه ازیادت میره بخدا مردا ارز ندارن من الان فهمیدم😔😔😔😔

نمیگم دوسش دارم یا برمیگردم پیشش..فقط دلم میخواد پشیمون بشه بفهمه باهام چیکار کرده..

همش جلوی چشممه..یهو همه چی یادم میاد خیلی اذیت میشم

ساده باشیم و مهربان...