2777
2789

تو دلتون چی گفتین و حستون چی بود؟

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی اتاق عمل دکتر گفت ببینش.بچه تو ببین. گفتم وای چقدر خوشگله. همه خندیدن😁 الان عکسهاشو میبینم خودم ...

ای جون😂

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

فک کنم من اولین نفری هستم ک ب بچم دقت نکردم فقط یه لحظه نگاش کردم،سه روز درد زایمان کشیده بودم و بچه شناور بود تو لگن نمیومدم اخرم کیسه ابمو پاره کردن با سوزن فشار بدنیا اومد انقدر ناراحت بودم و درد کشیده بودم ک بی توجه ب بچه فقط میخواستم از رو تخت پاشم برم یه دل سیر بخوابم و استراحت کنم

زدم زیر گریه  اشک شوق بود 😭😭😭😭خانم خانما قصد اومدن نداشت وقتی هم اومد چنان اخمی داشت گفتم برش گردونین اعصبانیه 😂

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

نمیدونستم کدوم یکیشونو نگاه کنم،هرچی نگاشون میکردم شیر نمیشدم،یکی رو‌نگا میکردم فکر میکردم اون یکی رو کم نگا کردم باز میرفتم سراغ اون یکی باز همون حس میومدم سراغم.با خودمم با ذوق حرف میزدم

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧
زدم زیر گریه  اشک شوق بود 😭😭😭😭خانم خانما قصد اومدن نداشت وقتی هم اومد چنان اخمی داشت ...

😂😂😂😂

نمیدونستم کدوم یکیشونو نگاه کنم،هرچی نگاشون میکردم شیر نمیشدم،یکی رو‌نگا میکردم فکر میکردم اون یکی ر ...

ای جونم 😍خدا نگهشون داره براتون