2777
2789

نامرد نوشتم گیر ندن

امشب خیلی مریض بودم طوری که مامانم لباسامو پوشوند برد دکتر

پارتنرم ماشین نداره پولم نداشت امشب گفت نمیتونم بیام دکتر پیشت

من گفتم اگه بخوای میتونی بیای با ماشین دوستت

اومد چند دقیقه منو دید تو دکتر رفت

خیلی ناراحت و پریشون بود دستام یخ بود با دستش گرم کرد دستامو میگفت چرا اینجوری شدی چیکارت کنم چرا مراقب نیستی سرکار نمیخاد بری با این حالت و فلان...

مامانم گفت از دستت شاکی بود

چند وقت پیش قرص خوردم به قصد خودکشی منو برد دکتر 

امشبم گفت از عوارض اوناست فردا باهات کار دارم باید حرف بزنیم حتما و فلان

تماس و پیامامم یکم سنگین جواب داد یا دیر جواب میداد یا کلا زود قطع میکرد تلفنو 

به نظرتون دیگه دوسم نداره؟

چرا اینجوری کرد

از عشقه اینا؟یا دوسم نداره

البته الان یکم نرم تر شد باهم حرف زدیم قربون صدقه ام رفت

نمیدونم بخدا

نظر شما چی میگه از چی بود این رفتارش

هیچ نظری ندارم اما هیچ پسری ارزش قرص خوردن نداره 

برا منم سنگین جواب میداد به خودشم صد بار گفتم رفتارت تغییر کرده 

تهش خدافظی کردم ک بفهمه این کارا باعث نمیشه من هی برم سمتش بلکه تموم میکنم و میرم ... 

(:A__•~•__M:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از رو دوست داشتنه دیگه 

ولی وقتی میدونی با خودکشیت آدمایی که دوسشون داری و دوستت دارن مثل خانوادت و پارتنرت آسیب میبینن چرا اینکارو میکنی ؟ ولش کن اگه رابطتت واست مهمه انقد طرفتو اذیت نکن حتی ناخودآگاه، سرد میشه 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                              1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

اون نیومد دیگه؟

برا ما این قهر و آشتی ها عادیه چون من خودم همیشه برمگیردم ولی خلاصه جوابت اینه ک ن 

فقط اون شب وقتی پیام من و دید ک گفته بودم به قول خودت بنظرم تو چشمت جای دیگه گیر کرده خوشحال شدم خدافظ  ی بار زنگ زد همین ک گوشیم خاموش بود 

ی ماه بعدم ک من دوبار زنگ زدم درحال مکالمه بود و اصلا نگفت چرا فلانی زنگ زدی ....

آره دیگه اینجوری 

هیچ نظری ندارم اما هیچ پسری ارزش قرص خوردن نداره برا منم سنگین جواب میداد به خودشم صد بار گفتم رفتار ...

دمتگرم 

واقعااا جزو قوی ترین دخترایی هستی که دیدم 

واقعا امیدوارم اگه منم یه روز خواستم وارد رابطه بشم همچنان این روحیمو حفظ کنم

زیر بار منت رفتن واسه یه پسر و تقلا واسه توجهشونو مثل بقیه دخترا نمیتونم به جون بخرم، این تکنیکا دیگه جواب نمیدن 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                              1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

دمتگرم واقعااا جزو قوی ترین دخترایی هستی که دیدم واقعا امیدوارم اگه منم یه روز خواستم وارد رابطه بشم ...

پسرا هرچی به این نتیجه برسن ک آره اینکارو کنم میاد اون کارو کنم میاد بدتر هوا برشون میداره همیشه اینکارو میکنن به خواسته هاشون برسن ... 

نبودش بهتره از بودن قطره قطره ای حداقل می‌دونم نیست ن اینکه باشه و به من محبت قطره چکونی بکنه می‌خوام چیکار