2777
2789
عنوان

حستون وقتی برای اواین بار نی نی یاتونو دیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 44 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نزدیکه بهش فکر میکنم می‌خوام بچمو ببینم ی شوق و ذوق خاصی کل بدنمو میگیره😍خدایا این روزا زودترب ...

ان شالله صحیح و سالم میاد تو بغلت

خدایا شکرت به خاطر همه چیز ...عزیزانم را به تو میسپارم ..لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

من سزارین بیحس بودم.قل اول دیدم دخترم سفیدوکوچولوقل دوم پسرم..وای سبزه اخموهمون اول ک بدنیااومدگشنه بود.ولی دخترموبستری کردن.افت قندداشت.ولی حس باراول محشره انشالله همه تجربه کنن

حالاکه اومدی امضاموبخونی یه صلوات برای ظهوراقابفرست.اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم
من سزارین بیحس بودم.قل اول دیدم دخترم سفیدوکوچولوقل دوم پسرم..وای سبزه اخموهمون اول ک بدنیااومدگشنه ...

منم دوقلومیخواااام چیزی خوردی قرصی دارویی چیزی یا طبیعی دوقلو گلم؟ تنشون سلامت باشه

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
چی بگم اخه 😂😂😂اگه بگم میندازنم بیرون

نه نه مرسی یسال دیگه هم صبر میکنم شوهرم میگه ایشالا اول خونه دارشیم بعدا بچه بیاد سختت نباشه با بچه اساس کشی

نه نه مرسی یسال دیگه هم صبر میکنم شوهرم میگه ایشالا اول خونه دارشیم بعدا بچه بیاد سختت ...

خدا خیرش بده پس توام صبر کن انشالله یه بچه ی تپل و سفیدو خوشگل نصیبت بشه 🤤🤤

باید بگم شما خیلی گلی ولی تو باغ من برا تو جایی نیست 
خدا خیرش بده پس توام صبر کن انشالله یه بچه ی تپل و سفیدو خوشگل نصیبت بشه 🤤🤤

ان شاء الله عزیزم اول همه سالم بعد سفیدو خوشگل مث مامانش خخخخ، ممنونم بابت دعای خوبتون