2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 34 سال و 8 سال اقدام 

سخته خ سخت

شما مشکلتون چیه

ما نازایی ناشناخته داریم

خدا خدا بحق بزرگیت

بحق این دمِ اذان ؛چراغ خونه ی همه ی منتظرا رو روشن کن

هیچ زنی رو با مادر نشدن ناامید نکن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
آوردن از پرورشگاه راه سختیه؟

منم مثل خیلیای دیگه ی بچه از پوست و گوشت خودم و شوهرم می خوام

چیزِ سختیه ب نظرت؟

ب نظرت پرتوقعم؟

دلم می خواد دل شوهرم رو اینجوری ب زندگی گرم کنم؛چیز زیادیه؟

دلم می خواد ذوق بچش رو بزنه؛دلم می خواد پاداش این صبر و مردونگیش رو بگیره؛آدم بدیم؟؟؟

آخ خواهر برام دعا کن

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
منم مثل خیلیای دیگه ی بچه از پوست و گوشت خودم و شوهرم می خوام چیزِ سختیه ب نظرت؟ ب نظرت پرتوقعم؟ ...

عزیزم هیچ منظور بدی نداشتم ،سوال بود برام ک آیا پرورشگاها سخت میگیرن یانه!برای خودم پرسیدم چون خودمم تو همین مسیرم !وگرنه معلومه که همه دوست داریم ازخودمون باشه ،دعات کردم عزیز اگه قابل باشیم 

سخته خ سخت شما مشکلتون چیه ما نازایی ناشناخته داریم خدا خدا بحق بزرگیت بحق این دمِ اذان ؛چراغ خو ...

ان شاء الله به زودی نتیجه میگیریم . حدود 4 سال پیش باردار شدم . قبل پری  و اطلاع نداشتم کلوچه زیره دار خوردم و بعد لکه بینی . چند روز گذشت و تحرک زیاد داشتم . بعد 4 رو ز رفتم آز دادم با بتای 40 بود . روز بعد هم هیچی . دو سال بعد متوجه شدم شوهرم هم مشکل داره  و جراحی و بعد رحم سرد من و لکه بینی قبل پری و این داستان ادامه دارد  

عزیزم هیچ منظور بدی نداشتم ،سوال بود برام ک آیا پرورشگاها سخت میگیرن یانه!برای خودم پرسیدم چون خودمم ...

می دونم منظورت بد نیست خواهر می دونم

دلم شکسته اس الآن

خدا بحق پنج تن دلت رو شاد کنه؛دستت رو بگیره

منم مثل خیلیای دیگه ی بچه از پوست و گوشت خودم و شوهرم می خوام چیزِ سختیه ب نظرت؟ ب نظرت پرتوقعم؟ ...

برات ۲۰ تا صلوات میفرستم عزیزم.

منم سقط مکررم و توکل به خدا مطمعنم به هممون میده ولی دیگه چاره ای جز صبر نداریم

یه ویزیت پیش دکتر رزاقی ام برو 😊

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

ان شاء الله نتیجه میگیری غمت نباشه . دنبال میکرو نرفتی ؟ من که تازه میخوام برمک . اگه این کرونا تموم بشه 

می دونم منظورت بد نیست خواهر می دونم دلم شکسته اس الآن خدا بحق پنج تن دلت رو شاد کنه؛دستت رو بگیره

با اینکه کمترازشما چشم به راهی کشیدم ولی خوب درکت میکنم ،از ته دلم میخوام انتظارت تموم بشه ،ب هرحال معذرت اگه ناراحت شدی 

برات ۲۰ تا صلوات میفرستم عزیزم. منم سقط مکررم و توکل به خدا مطمعنم به هممون میده ولی دیگه چاره ای ج ...

فدات بشم ک واسم صلوات فرستادی؛منم واسه تو فرستادم رفتم اونجا هم رفتم

حالا مشکلم اینه ک نازایی هم اضافه شده