2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا با یه پیج اشنا شدم در مورد انرژی سنگهاست

میخوام بدونم شما از دستبند یا گردنبندش استفاده کردین؟

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
راستش حس میکنم تلقینه!    نمیدونم واقعا دانششو ندارم

منم همین فکرو میکنم اما از یه نفر که دستبند امیتیست داره پرسیدم گفت براش موثر بوده

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

من کسایی دیدم که دنبال این چیزها هستن و علاوه براون سنگ نمک تو خونه میزارن و سرکه و ازین جیزا ازهمه هم روزگارشون نگبت تربود  فقط به زیبایی توجه کن

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
منم همین فکرو میکنم اما از یه نفر که دستبند امیتیست داره پرسیدم گفت براش موثر بوده

ممکنه ام باشه

من چون دانششو ندارم نظری نمیدم رسما ن اعتقادی دارم نه بی اعتقادم

ولی یه سنگی هست معناطیسی جریان خونو بهتر میکنه و علمیم هست اینو دیدم پس میتونم نظر یدم🤗

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
من کسایی دیدم که دنبال این چیزها هستن و علاوه براون سنگ نمک تو خونه میزارن و سرکه و ازین جیزا ازهمه ...

جالبه که تو این پیج در مورد شرف الشمسی که روی سنگ مینویسن گفته برخلاف تصور مردم‌که فکر میکنن دعاست، طلسمه و انرژی منفی داره و باعث‌ مشکل تو زندگی میشه

سنگ ها انرژی دارن همونطور ک  مودم وای فای یا ماکرویو امواج دارن  و دیده نمیشن سنگ ها آثار ...

چه خوب عزیزم، میشه بگید چه نتیجه ای دیدین،؟ اینجایی که من میخوام ازشون خرید کنم قبلش یه فرم میدن که ببینن چه سنگی مناسبه برام

جالبه که تو این پیج در مورد شرف الشمسی که روی سنگ مینویسن گفته برخلاف تصور مردم‌که فکر میکنن دعاست،& ...

دقیقا من دیدم حتی یکی ازین کسایی که اعتقاد داشت با یک مریضی وحشتناکم مرد از وقتی مریض شد که دنبال این چیزا رفت 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد