2777
2789
عنوان

از قد بلندم خسته ام😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1956 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک از خدامه قدم بلند شه پسر عمه ام قدش بلنده از کنارم رد میشه بهش میگم دراز بی خاصیت ولی فقط خدا میدونه چقد حرصم میگیره ک قدم بلند نیس شکر کن بخاطر قد بلندت بنظرم

برا حاجت دلم صلوات میفرسی؟🙂مرسی

عزیزم الان باید کوه اعتماد به نفس باشی قدت عالیه😍 با این وزن شبیه مدل های ترکیه ای هستی

من قدم ۱۶۰ مطمئنن هیکل شما خیلی زیبا تر من😍😍😍 باور کن خیابون هرکی ببینتت آرزو میکنه قدتوو داشته باشه

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
بعضی از مردای قد کوتاه حسرت قد دارن میرن دنبال دختر قد بلند

نه الزامن...هر کسی،با مواردی که از بقیه جهات هم باهاش مچ هستن ازدواج میکنه...که قد رو ممکنه تحت الشعاع قرار بده...وگرنه فک نکنم مردی خوشش بیاد زنش ازش بلندتر باشه...قد بلند مورد پسند همه است...حالا اگه کسی نصیب و قسمتش نشده ،نمیتونه انکار کنه که یه امتیاز نیس.منظورم مردای قد بلنده که دنبال یه زن قد بلندن اما از قضا کوتاه قد گیرشون میاد!

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد

من خودم کوتاهم ولی خدددایی بینی و صورتتو میشه دست زد و باپول زیباترشیم ولی قد تنهاچیزی،که هیچ جوووره راهی برای بلندیش تو سن بالانیست ، پس قدددربدون خواهر😐😐😐😐😐😐😐آی أم یک عدد حسود😉😂😂😂

بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤
عزیزم الان باید کوه اعتماد به نفس باشی قدت عالیه😍 با این وزن شبیه مدل های ترکیه ای هستی من قدم ۱۶۰ ...

دقیقن...من و خواهرم تیپمون تقریبن یه جوره اما اون ۶ ۷ سانت کوتاه تره...بعد لباس ها تو تن من اصن یه جلوه ی دیگه دارن😉

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
دقیقن...من و خواهرم تیپمون تقریبن یه جوره اما اون ۶ ۷ سانت کوتاه تره...بعد لباس ها تو تن من اصن یه ج ...

خواهر منم قد بلند همه چی بش میاد🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

والا همه از قدم تعریف میکنن امیدوار شدم😂 شوهرم کوتاهتره اذیت میشم گلم

کاری نداره ک بش بگو موهاشو فشن بزنه کفشش ی کم لژ داشته باشه شمام‌کفش صاف بپوش حله

آره منم با کفش همین حدودام خب هم قد بودن خیلی بهتره تا کوتاهتر باشه😢 چقد کوتاهتره؟؟؟ اذیت نمیشین ...

اذیت نه ولی خوب دوس داشتم حداقل هم قد بودیم تناسب بیشتری داشتیم یعنی دوست داشتم فقط و فقط همسرخودم قدش بلندتر بود وگرنه با همین قدش صدبار به عقب برگردم باز همسر خودمو انتخاب میکنم

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍