2777
2789
عنوان

تو را خدا بچه دارا بیاین کمک

327 بازدید | 31 پست

بچم ظهر ک ناهار خورد عصر همشو بالا اورد 

شبم ک شام خورد الان تو خواب همشو بالا اورد 

مادر شوهرم براش برنج با یه عالمه اب قلم پخت یعنی کلا اب نریخت همش عصاره قلم بود امکان داره واسه اون باشه؟ 

دارم سکته میکنم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید
بله بله چربیش زیاد بوده😓😓😓😓😭😭😭😱😱😱

واقعا؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما چون هم چربیش زیاد بود هم اب قلم خ سنگینه کم میدن ب بچه بچت چندسالشع

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

اب قلم سنگینه واس بچه احتمالا از همونه عرق نعنا بهش بده غذا بهش نده فعلا اب میوه  اینا و فردا فقط سوپ سبک بهش بده 

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊
واقعا؟

عزیزم معده بچه رو داغون کردین

اب قلم خیلی سنگینه معدش نتونسته هضم کنه

احتمالن فرداهم میاره بالا نترس 

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰
احتمالاً مسموم شده، چون آب قلم خیلی چربه، چیزی هم همراهش خورده؟ مثلا خوراکی چیزی؟ 

ظهر قرمه سبزی خورد 

شب همون برنجا گوشت چرخ کرده زدم بهش

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید