اسی امشب بیدار باش بالاسرش، خدای نکرده تو خواب بالانیاره بره تو ریه اش، حتما حتما با پهلو بخوابونش و تا صبح بیدار باش، فردا هم فقط غذای سبک و کم روغن بده بهش سوپ بده ترجیحا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه جوری خف میکنن که هر کدوم یه لیوان ابلیمو میخورن ببره
خیلی سنگینه
بچه تا صبح اذیت میشه
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
۱ سال مادر شوهرم داده من خودم همیشه در حد دوتا قاشق میدم
خب بخاطر همون دیگه چیزی بهش نده بزار یکم بگذرع فقط ازشیر خودت تافردا بخاب بیدارسه درست میشه چه مادربزرگی که همچین چیز ساده ای توجه نکرده
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
بچه یک ساله انقد غذاهای سنگین دادی قورمه سبزی گوشت چرخ کرده اب قلم چه خبره همون ماست وپلو وسوپ براش کافیه اندازه یه ادم بزرگ غذا دادی بهش
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن