ساراع مدیر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 868 عنوان بارداری بالای سی سال | مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 19 پست دوستان کسی اینجا بالای سی اولین بارداریشو داشته ؟ از تجربیاتتون بگید و چی کارها کردید من خودم در آستانه سی و دو هستم و سه بارداری نا موفق هم داشتم 1399/01/29 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleghermez عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 12055 تهران اکثرا دیر بچه دار میشن بارداری موفقی هم دارن من که سی و یک سالمه تازه سه ساله عروسی کردیم ولی ... ما کسی دخالت نمیکنه اصلا و اجازه نمیدیم کسی حرفی بزنه من با این سنم درسته دوماه عروسی کردم ولی قبلش ۵ سال عقد بودم بنا ب شرایط همسرم ، ولی هیچ کسی حق نداشت حرفی بزنه و دخالت و متلک بندازه تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚♀️
الهام۳۲ عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 2289 ایشالا به سلامتی بچتون به دنیا بیاد شما دکترتون کیه؟ زیر نظر دکتر خاصی نیستم
ساراع مدیر استارتر عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 868 من ۳۳ سالمه بعد از ۴ سال ازدواج و ناباروری و یه سقط ، الان دو ماهمه به لطف و کرم و رحمت و معجزه خدا ... بعد از سقط چقدر طول کشید دوباره باردار شدید؟ دارو مصرف کردید؟
الهام۳۲ عضویت: 1397/12/02 تعداد پست: 2289 بعد از سقط چقدر طول کشید دوباره باردار شدید؟ دارو مصرف کردید؟ یک سال بعد بدون دارو و طبیعی باردار شدم تازه سه بار ای یو ای ناموفق داشتمو دکترا گفته بودن طبیعی باردار نمیشم و داشتم اقداممیکردم واسه ای وی اف