2777
2789

واقعا خسته شدم،دخترم ۸ سالشه،واسه هر اشتباهی همسرم مدام سرش داد می کشه و سریع عذرخواهی میکنه،اما از ذهن بچم به هیچ عنوان پاک نمیشه،همش میگه مامان چرا این بابا رو واسه من انتخاب کردی،خیلی سعی کرده روی خودش کار کنه که بتونه خشمش رو کنترل کنه،اما بی فایدست،دلم خیلی گرفته،طاقت دیدن اشکای بچم رو ندارم، میدونم کاری نمیشه کرد،فقط خواستم تایپیک برنم یکم خالی بشم.😞😞😞😞😞😞😞

آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران تلف نکن .... !

حست رو درک میکنم عزیزم

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱  شاید همسرت دچار غلبه ی صفرا میشه که یکهو عصبانی میشه. پیگیری کن

۲  چیزی که از عصبانیت جلوگیری میکنه،شکرگزاریِ

همسرت رو با استاد محمد شجاعی اشنا کن ،صوتهای ایشون ،خیلی تاثیر گذاره

آدرس کانالشون تو امضاء هست. 

یا علی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

شوهر منم اصلا اعصاب نداره 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

من میدونم اون بچه بعدها چی میکشه، اعتماد ب نفسش ضعیف میشه. استرسی میشه. منم بابام کلاد داد زیاد میزنه. منظوری نداره ولی عادتشه هر چی باب میلش نباشه سریع داد میزنه. الان تو این سن و سال خودم، ی نفر با صدای بلند حرف بزنه یا دونفر باهم دعوا کنن من همه بدنم میلرزه. بماند خودمم تا عصبانی میشم صدام میره بالا. بااینکه خیلی سعی میکنم کنترل کنم خودمو یهو میام بخودم میبینم دارم داد میزنم

من به معجزه خدایی ایمان دارم که از دل پهنه های منجمد برف، گل یخ را میرویاند

ببین خیلییییی حست رو درک میکنم منم همین بود تا زمانی که با یه مشاور حرف زدم .حرفاش خیلییییییی به دردم خورد

اغلب زنها وقتی مادر میشن.صرفا میشن مادر ...و بشدتتت میخان برای اون بچه هم مادر باشن هم پدر..هیچ مسیولیتی به پدر نمیدن .وسط دعوای پدر بچه ای میپرن و از بچه حمایت میکنن .سر بچه با پدر دعوا میکننن....اینا میشه فاصله بین بچه و پدر .اینا میشه حس کمتر نسبت به یچه....وقتی ادم یکی رو خیلی دوس داره وقتی عصبیه باز خودشو بیشتر کنترل میکنه..مخصو صا بچش ...وقتی فاصله زیاده .سریع عصبی میشه یکم بعد که اعصابش اروم شد و دیگه از عقلش دستور گرقت میفهمه کارش خطا بوده....

اگه بین فاصله دختر و پدر ایستادی یکم کنار برو .یکم مسیولیت به پدرش بده کم کم درست میشه....دعواها بشدددت کمتر میشه .درک کردن بچه بشدتت بیشتر میشه

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
ببین خیلییییی حست رو درک میکنم منم همین بود تا زمانی که با یه مشاور حرف زدم .حرفاش خیلییییییی به درد ...

والا من از وقتی یادمه مامانم همیشه طرف بابام بود. حتی اگ بیخود و بی دلیل عصبانیتهای بیرون از خونه رو میاورد سرماخالی میکرد همیشه مامانم طرفداریشو میکرد. دروافع نمیخواست اقتدار پدرم تو خونه بشکنه. نتیجه ش شد منی ک بزرگترین موضل زندگیم عدم اعتماد به نفسه و خواهرم ک میدونم ته دلش از بابام متنفره. این روش زیاد جوابگو نیست تا وقتی ک اون مرد نخواد خودشو اصلاح کنه

والا من از وقتی یادمه مامانم همیشه طرف بابام بود. حتی اگ بیخود و بی دلیل عصبانیتهای بیرون از خونه رو ...

خب نباید طرف بود دیگه .همینو میگم نه طرف بچه.نه طرف پدر ....من خودم مادر بودم بیشتر ازهمسر .هم نقش پدر داشتم برای بچم هم نقش مادر.تا دعوا میشد طرفدار بچم بودم .یادگ رفتم نباشم.گذاشتم خودشون با هم حرف بزنن...خیلی ارامش بیشتر شد...وقتی دخترم به باباش میگفت از کارت ناراحت شدم خیلیییی بیشتر شوهرم خجالت زده پیشد نسبت به وقتی که من میگفتم 

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خب نباید طرف بود دیگه .همینو میگم نه طرف بچه.نه طرف پدر ....من خودم مادر بودم بیشتر ازهمسر .هم نقش پ ...

اهان.. بله اینکه باهم حرف بزنن خیلی خوبه.. یادم نمیاد تاالان سر قضییه ای بابام حرف زده باشم یا اون با ما حرف زده باشه.. مردهای قدیمی تنها وظیفه خودشون امرارمعاش خانواده میدونستن و همینکه خرج خوردوخوراک زن و بچه رو تامین میکردن حس میکردن وظیفه شونو انجام دادن. البته نمیگم همه. ولی خیلیها اینجور بودن