دخترم تولد ی سالگیش براش کادو آوردن. پا که نمیتونه بزنه میزارم توش تو خونه میچرخونمش. دسته داره
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم برا تولد یک سالگیش سه چرخه گرفتم ک تا 3 سالگی باهاش بازی میکرد بعدم دوچرخه گرفتیم ک از 2 سالو نیمی یاد گرفته بود رکاب بزنه اگه بلد نبود نمیگرفتیم فعلا
نه نخر ...پسرم داره ا از میان یکسالگی واسش خریدیم ،الان چهارسالشه خودش نمیتونه ،سخته حرکت دادنش ،دوچرخه خوبه که کمکی دلره ،دتترم اوتو داشت خ خوب بود
تاپیک نور، اینجاست💎💎نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨ زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
نه عزیزم پسرم دیگه داره میره یکسال ولی بچه برادرم ۳ سالشه تو این میشینه راحت پا میزنه مشکلی نداره خودشم داره من چون دیدم برا اونا راحته منم خریدم برا پسرم آخه دورو برمن همه اول از اینا میخرن بعد دوچرخه.
گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.