2777
2789
ما به شخص تو کل فامیل اسمهای بچه هارو ترکی میزاریم ,قبلا نمیزاشتن بیشتر اسمامون عربی ولی واقعا وقتی ...

اسم های ترکی رو فارسی زبونا یا کلا زبونای دیگه اکثرا نمیپسندن چون معنیش رو نمیدونن 

استارتر عزیز من نظر خودمو میگم

اگر ترک هستین خب اسم با ریشه ترکی بزارید خیلی هم عالیه

اما اگر ترک نیستید نظر من اینه اسم باید اصیل ریشه دار و خوش آوا باشه 

چرا کسی که ترک نیست اسم ترکی بزاره وقتی بزرگ شد به یه سطحی بالایب از جایگاه اجتماعی رسید مهمه که چرا اسمش ترک هست یا فارس یا عربی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سویل

ببخشید هیشکدوم ولی رستا بهتره

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
آرهدگلم کلا بعضی ها تا یه اسم میگیم یه معادل براش پیدا میکنن و این اصلا خوب نیست

اره بخدا یه اسم خوشگل میگم میگه این اسم یه خانم روانی تو محله مون همه یاد اون میفتن ولی خیلی سخته خدایی اسم انتخاب کردن مخصوصا سخت پسندا آخرشم فکر کنم قشنگ در نیاد 

اسم پسرم سپهره میگفتن یه پر دو پر سه پر!دخترمم گذاشتم سلین مادرشوهرم میگف میخای آبرومونو ببری با این اسم باید بذاری معصومه!اسم خواهر شوهرم ک تازه فوت شده بود!!!!!!!!