2777
2789

دخترم پیشونیش محکم خورد ب گوشه تیز میز تلویزیون ی نقطه قرمز شده ولی دورش سفید شده انگار میخاد کبود شه

پیشونی دست میزنی ی اون ی نقطه ک قرمز شده گود شده چ خاکی باید الان تو سرم بریزم

چیکار کنم یخ گذاشتم خیلی گریه کرد خیلی

چیکار کنم خدایی نکرده خون لخته نشه 

خیلی پیشونیشو مالیدم ولی دارم از ترس دق میکنم جون عزیزتون بگین چیکار کنم 

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

الان کل پیشونیش قرمز شده واسه اینکه یخورده یادش بره اروم شه شیر بهش دادم ولی انگار خابش میاد

یه سالشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخودی داری گندش میکنی هیچی چیکار باید بکنی؟

اگه استفراغ کرد.و.اینا خطرناکه وگرنه زخمه دیگه خوب میشه

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 
الان کل پیشونیش قرمز شده واسه اینکه یخورده یادش بره اروم شه شیر بهش دادم ولی انگار خابش میاد یه سال ...

ی نظرم نزار بخوابه 

بابا پاشو ببر دکتر با الکل و ماسک و اینا 

جلوی ضرر و از هر جا بگیری منفعته

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       

هیچی بابا نگران نباش یخ اذیت میکنه یه پارچه سرد بذار التهابش کم بشه فردا حوله گرم بذار هیچی نمیشه نهایت باد میکنه چند روزه خوب میشه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
اخه الان کجا برم 😭😭😭

میخوای زنگ بزن اورژانس بپرس ازشون ضرر که نداره

لطفا لایکم نکنین اگ چیزی نمیگین 😠میشه برا گل روی امام خوبی ها یه صلوات بفرستین؟😍😍                       
بیخودی داری گندش میکنی هیچی چیکار باید بکنی؟ اگه استفراغ کرد.و.اینا خطرناکه وگرنه زخمه دیگه خوب میش ...

اخه دست میزنم گود رفته پیشونیش

بعدشم گنده نمیکنم مادرم میترسم

دور و برم ادم زیاد دیدم بخاطر همین ضربه ها تشنجی شدن دور از جون دخترم ی نمونش داییمه واسه این میترسم

قضاوت نکن لطفا الان شما جای من نیستی