2777
2789
عنوان

بیایدددد کمک فوری

45 بازدید | 7 پست

من پس فردا تولدمه دوستام رو دعوت کردم یکی از دوستای منو زن داداشم مشترک هست و اینکه دختر خوبی زیاد نیست خیلی دو بهم زن هستش و قضا رفیق فاب زن داداشم شده 

داداشمم زیاد دوست نداره با اون دختر رفت و امد کنیم نه من نه نامزدش حالا یه بار اون دختر مهمونی گرفت و بهونه اینکه زن داداشم بره منو هم دعوت کرد که داداشم به زنش گیر نده که نرو خوشم نمیاد اینجوری زن داداشم گفت خب ابجیت هم ک هست تنها نیستم یعنی از من سو استفاده کردن ک داداشم گیری به نامزدش نده الانم زن داداشم میگه اون ما رو دعوت کرده مهمونیش توام دعوتش کن برا تولدت با اینکه من راضی نیستم و نمیخام پای اون دختر به خونمون باز بشه و تا مثلا داداشم به زنش بگه نرو با اون دختر بگه چطور ک ابجیت تولدش دعوتش کرده و همه چیزو بندازه تقصیر من از طرفی هم خودم راضی نیستم حالا چه جوابی بهش بدم؟! 

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

بگو خودم صلاح خودرو بیشتر میدونم که جشن خودم دعوت کنم یا نکنم. به زنداداش چه مربوطه که به دعوت مهمون نظر میده

فقط 40 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

عروس بزرگ ما هم  وقتی میخواد یه کاری انجام بده که دادشم مخالف هست سریع زنگ میزنه به خواهرزاده ام و اونم قاطی ماجرا می‌کنه تا اگر دادشم گیر داد بگه خواهرزاده به خودت هم بود که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو خودم صلاح خودرو بیشتر میدونم که جشن خودم دعوت کنم یا نکنم. به زنداداش چه مربوطه که به دعوت مهمون ...

چون اون رفیق فابش هست و هرجا باید باشه و بهانه ای بشه برای رفت و امد اون دو نفر

قاطعانه بگو نمی‌خوام 

این تولد توعه پس حق داری هرکس دلت خواست دعوت کنید نه هر کسی رو که زن داشت گفت 

به زن داشت بگو دست دوستت درد نکنه که منو تولدش دعوت کرد ولی من دلم نمی‌خواد دعوتش کنم اگه مشکلی داری مشکل خودته .

قاطع باش

الهم عجل لولیک الفرج

عروس بزرگ ما هم وقتی میخواد یه کاری انجام بده که دادشم مخالف هست سریع زنگ میزنه به خواهرزاده ام و ا ...

اینم اینجوریه دقیقا

قاطعانه بگو نمی‌خوام این تولد توعه پس حق داری هرکس دلت خواست دعوت کنید نه هر کسی رو که زن داشت گفت ب ...

چجوری بیانش کنم جوری ک مودبانه تر هم باشه 

چجوری بیانش کنم جوری ک مودبانه تر هم باشه

یکم از کلمه های قشنگ استفاده کن مثلاً:

خوشگل خانم می‌دونم دوستت منو قبلاً به تولدش دعوت کرده خیلی هم دوست خوبی داریا:) ولی خب چیکار کنم داداشم برام خیلی مهم تر از دوست تویه خودت هم اینو می‌دونی . پس متاسفم نمیتونم دوستت رو دعوت کنم ایشالا به وقت دیگه.

الهم عجل لولیک الفرج