2777
2789
عنوان

قرص سیتالوپرام و تهوع

2763 بازدید | 23 پست

سلام کسی قرص سیتالوپرام استفاده کرده؟ دکتر برای من نوشته میخورم حالت تهوع میگیرم بهش گفتم میگه اگر تحمل کنی همین درمان ادامه بدهم

هر شب نصف قرص میخورم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو هفته گیج بودم شدید تهوع نداشتم استرسمم خیلی بیشتر سده بود بی قرار بودم .ولی دو هفته بعدش تقریب ...

ميشه جسارت كنم بپرسم برا چه مشكلي بودش،وچن مدت خوردين و الان كامل خوب شدين؟؟

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
من دو هفته گیج بودم شدید تهوع نداشتم استرسمم خیلی بیشتر سده بود بی قرار بودم .ولی دو هفته بعدش تقریب ...

من تا حالا داروی اعصاب نخوردم بار اول بدنم اصلا عادت نداره 

گیج نیستم ولی خیلی بی حالم

بعدش چی کار کردید  نخوردید؟

عزیزم من باید میخوردم برای وسواس اما چون بارداری در پیش داشتم نخوردم و کم کم به لطف خدا و امام زمان تز سرم افتاد در مورد شما نمیتونم چیزی بگم فدات بشم

عزیزم من باید میخوردم برای وسواس اما چون بارداری در پیش داشتم نخوردم و کم کم به لطف خدا و امام زمان ...

من نه وسواس دارم

افسردگی بعد زایمان گرفتم دکتر بهم داده 

بچه شیر نمی دهم 

دچار حملات هراس میشدم 

این داده ولی اذیتم می کنه