2777
2789
عنوان

قرص سیتالوپرام و تهوع

| مشاهده متن کامل بحث + 2771 بازدید | 23 پست

[QUOTE=132910837]عزیزم من باید میخوردم برای وسواس اما چون بارداری در پیش داشتم نخوردم و کم کم به لطف خدا و امام زمان ...[/QUOTEالهي شكر وسواس شما عملي يا فكري بود؟شكاك هم بودين ببخشيد بابت سؤالام

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
من نه وسواس دارم افسردگی بعد زایمان گرفتم دکتر بهم داده  بچه شیر نمی دهم  دچار حملات هر ...

امیدوارم خوب بشید و دوره ای باشه و بگذره منم پانیک خفیف داشتم و هر بار مشکلی پیش بیاد پانیک میشم الان ۴۰ سالمه تو ۲۰ سالگی مشکلاتم بیشتر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر دو  بیشتر وسواس بیماری  همش فکر میکردم مریضم  واقعا به خاطر توهماتم  مریضم ...

الان هيچ تغييري نكردين؟دوره مصرفتون تموم شده؟مثلا چه بيماري رو بيشتر زوم ميشدين روش؟؟

الان هيچ تغييري نكردين؟دوره مصرفتون تموم شده؟مثلا چه بيماري رو بيشتر زوم ميشدين روش؟؟

ام اس 

۷ماه شاید بیشتر خوردم خیلی اثری نداشت کم کم ترکش کردم

یه موضوعی پیش اومد ۴۵ روز بیمارستان بودم دیگه نخوردم 

ولی بهتر شدم 

چون ذهنم‌منحرف شد از بیماری 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ام اس  ۷ماه شاید بیشتر خوردم خیلی اثری نداشت کم کم ترکش کردم یه موضوعی پیش اومد ۴۵ روز بیمارس ...

بلا به دور  ،حكمت خدا الهي شكر كه بهترين ايشالا بهترم ميشين

من نه وسواس دارم افسردگی بعد زایمان گرفتم دکتر بهم داده  بچه شیر نمی دهم  دچار حملات هر ...

ببین من اهل نماز نبودم بعدش شروع کردم به نماز و حجاب و این چیزا حال روحیم خیلی بهتر شد در مورد من نماز و کار خیر جواب داد گفتم شاید به دردتون بخوره

ببین من اهل نماز نبودم بعدش شروع کردم به نماز و حجاب و این چیزا حال روحیم خیلی بهتر شد در مورد من نم ...

ممنونم عزیزم 

راستش در مورد من دقیقا برعکس شما هست من چون خیلی تو اجتماع بودم و کار بیرون و کار خیر و حالا نماز و ....  

دکتر میگه چون یک دفعه خانه نشستی بهت فشار اورده باید فعالیت هات شده دو روز در هفته انجام میدادی