2777
2789

بچه ها امروز موعدم بود ولی اصلا حالت پریود ندارم چیکار کنم نه سینه درد نه زیر شکم درد دیروز بی بی زدم منفی بود امروز نتونستم چیزی بخورم انگار یه چیزی جلوی گلوم رو گرفته فشارمم بدجور افتاده نماز مغرب و اشا رو نشسته خوندم کسی بوده با این شرایط باردار شده باشه؟بدون سینه درد و هیچی فقط با سرگیجه؟

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دوست داری؟؟؟ الان آمادگیش رو داری؟؟ دو سه روز دیگه آزمایش خون بده

عزیزم من چهار ماهه اقدام میکنم اما این ماه گفتم چون علایم ندارم نه سینه درد نه هیچی و بی بی چکمنفی پس خبری نیست رفتم کلی رازیانه و خرید کردم برای ماه بعد بخورم اما حالم خیلی بده سرم خیلی گیج میره وحشتناک یه چیزی گلومو گرفته فقط سریع کارامو میکمم میاماتاق رو تخت چشامم میبندم خوابم نمیبره دارم دیوونه میشم اگه حامله نیستم سریع پریود شم ماه بعد رازیانه بخورم حوصله ندارم دیگه

البته من درد زیر شکم داشتم

منم دارم ولیمثل پریودای قبلی ک زمین رو چنگ میزنم نیست میگیره ول میکنه همش حس میکنم یه چیزی داره ازم میزیزه دستمال میکشم هیچی نیست دیوونه شدم

منم زیر دلم تیر میکشید

چند روز بعد از موعد فهمیدین؟من دیروز بی بی زدم منفی بود دیروز خیلی حالم خوب بود امشب یهویی حالم به هم ریخته سرگیجه دارم فشارم افتاده 

منم دارم ولیمثل پریودای قبلی ک زمین رو چنگ میزنم نیست میگیره ول میکنه همش حس میکنم یه چیزی داره ازم ...

دقیقا منم همینطور بودم.بی بی چک ک زدم دیدم باردارم

منم و این صنمو عاشقی و باقی عمر....  
منم دارم ولیمثل پریودای قبلی ک زمین رو چنگ میزنم نیست میگیره ول میکنه همش حس میکنم یه چیزی داره ازم ...

منم ۲۷ موعدم بود نشدم

خدای مهربونم شکرت .خودت نگهدار تو دلیم باش:)برای سلامتیمون صلوات