2777
2789
عنوان

سوزش چشم

2416 بازدید | 11 پست

خانوما خواهر من دوروز بود سرما خورده بود از ترس کرونا نرفتیم دکتر تا امروز از صبح تب کرد رو 38 بود گفت خودش میاد پایین

ساعت 6 عصر تقریبا تبش شدید شد تا 39/8 هم رفت ناله میکرد میگفت چشمام میسوزه دستمالی که میذاشتم پیشونیش رو هی میکشید رو چشماش

الان 38/4 بدنش مثل قبل داغ نیست سرپا شده ولی باز میگه چشمام میسوزه هی میره میشوره

طبیعیه؟راهکاری دارید؟ شوهرمم شبکاره نیستش خواهرمم با منه پدرمادرم شهرستان گیر کردن قبل کرونا رفته بودن

خواهرمم 22 سالشه

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبش خيلى بالا هستا استامينوفن پونصد اگه دارى هر هشت ساعت بده درد شكم نداره؟ سوزش ادرار؟

500 دارم آخرین بار ساعت 9 دادم فک کنم

شکم درد که نداره

وقتی تبش بالا رفت سوزش ادرار داشت الان میگه ندارم.

500 دارم آخرین بار ساعت 9 دادم فک کنم شکم درد که نداره وقتی تبش بالا رفت سوزش ادرار داشت الان میگه ...

احتمالا عفونت كليه يا ادرارى

اپانديسم باعث تب بالا ميشه

كلا تب بالا بدون علائم سرماخوردگى نشونه يكى از اين عفونتا هست برى متخصص عفونى يا پزشك عمومى ازمايش كشت ادرار و كشت خون و سونو شكم لگن ميدن

احتمالا عفونت كليه يا ادرارى اپانديسم باعث تب بالا ميشه كلا تب بالا بدون علائم سرماخوردگى نشونه يك ...

نه صددرصد سرما خورده س

سرفه و گلودرد و اینارم داره

فقط خیلییییی بد مریضه بدنشم ضعیفه خود من شده قشنگ نزدیک 40 درجه تب دارم خیلی شیک و خندون میرم دکتر آمپول میزنم میام😐

این نه قشنگ برسه 39 جا به جا میوفته جوری بی قراری میکنه انگار جراحی کرده

باید ببرم دکتر دارو بده؟مامانم میگف بخاطر کرونا نبر😑😑

نه صددرصد سرما خورده س سرفه و گلودرد و اینارم داره فقط خیلییییی بد مریضه بدنشم ضعیفه خود من شده قش ...

من شبيه اين علائمو اسفند ماه داشتم اتفاقا رفتم مركزى كه براى كرونا هست دكتر فقط بهم استامينوفن پونصد داد با انتى هيستامين كار ديگه اى نكرد حتى انتى بيوتيكم نداد

حالا شما دو روز استامينوفن پونصد بدين اگه خوب نشد ببرين حتما دكتر

من خودم بودم اين دو روزم صبر نميكردم حتما فردا صبح ميرفتم تو محل پيش پزشك عمومى