2777
2789

میگم به نظر شما اینکه ما خودمونو قرنطینه کردیم و از خونه تکون نمیخوریم تاثیری هم داره؟

من الان بهم ثابت شده که تو خونه موندن ما تاثیری نداره تو این داستان چون تعداد بیخیالا بیشتره

همه ریختن تو خیابونا و باعث میشن شیوع بیشتر بشه و من نوعی که تو خونه موندمم ممکنه بگیرم چون بالاخره همسرم سرکار میره

من الان فقط به احترام کادر درمان موندم خونه که شاید یک درصد از زحمتاشونو کم کنم 

احساس میکنم واسه همه عادی شده و دیگه کسی نمیترسه

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

شوهرم رفته بود دیروز خرید کنه میگفت حتی کبابی و تهیه غذاها هم باز شدن و مردم خرید میکنن

❤ وقتی که عاشق شی قلبت گرفتاره ..... اما گرفتاریش جذابیت داره ❤                                   وزن فعلی : ۶۳/۷۰۰ 😕 وزن هدف ۵۷😃😍  من میتونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ریختن توی خیابون دلیل نمی شه که منم مثل همه بی شعور باشم

از ۳۰ بهمن بیرون نرفتم

پدرم سر کار میرن و کلی استرس دارم همینجوری شم

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من ک مهم نیست برام موندم خونه ارامش خودم بیشتره همسرمم میاد کل لباساشو درمیاره میره دوش میگیره 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

تاثیر داره خوب 

همه بریم؟ بیرون که همه میگیریم 

حالا احتمال داره ما نگیریم 

من ۴ ماهه دیگه هم باشه خونه میمونم 

کادر درمان بنده های خدا گناه دارن نیاز به استراحت دارن

بازم بمون. بیخیال بقیه که بیشعورن شما بمون

منکه موندم

گفتم بخاطر احترام به کادر پزشکی هم شده بیرون نمیرم

ولی نمیدونم چرا مردم اینقدر بیخیال شدن

والا منم قرنطینه ام مثلا از صبح ساعت ۸ مرکز خرید سر کوچه ما باز بود اون به کنار نزدیک بیمارستانه آخه 😐

مامانم اداریه از شنبه رفت سرکار 

چند نفر باهم تو یه اتاقن و مامانم آسم شدید داره 

بابامم که کادر درمانه 

قرنطینه ما قرنطینه حساب نمیشه در اصل 

همه ریختن توی خیابون دلیل نمی شه که منم مثل همه بی شعور باشم از ۳۰ بهمن بیرون نرفتم پدرم سر کار می ...

منم واسه شوهرم خیلی میترسم

مامان من الهی بمیرم ۲ماهه قرنطینه کامل هیچ کدوم ازما هم نرفتیم نه عید نوروز نه هیچی...دیشب تستشون مث ...

آخی انشاالله زود خوب میشن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️