2777
2789

قبلا داشتیم..نه زیاد سروصداندارن‌.دون پارس میخورن

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی میگه سر صدا نداره....حرف میزنه جیغ میزنه....انقدر صدا درمیاره که....مگر اینکه لال باشه بنده خدا

غذا هم تخم کتان میخوره....هم کثیفه هم وحشی😑

ما که دیگه دادیم رفت تو رو....حالا هی بحث بکن!😂

@آینازیم  سلام خانوم دکتر

استارتر ایشون کلی پرنده داره فکر کنم بتونه کمکت کنه

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

وایی باحالن 😂 چرا حرف که میزنن ولی نه طوری که اذیت شی 

حموم هم میخوان 😂 قشنگ روزی یبار باید برن تو ظرف اب 

از فروشندش بپرسی بهت میگه چی میخورن ولی کلا همه چی خورن 

مال دوستم که پیتزا و گوشت هم میخوره همههه چی 😂😂۱۱ سالش‌شده 

کی میگه سر صدا نداره....حرف میزنه جیغ میزنه....انقدر صدا درمیاره که....مگر اینکه لال باشه بنده خدا ...

چرامیگی وحشی یعنی نوک میزنه ؟؟؟

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

عشقن فقط خیلی نمک نشناسه

و ب هیچ عنوانم دلت نمیاد دیگه بدیش ب کسی تا اخر عمرش نگهش میداری

اگر مرغ مینا میخری حتما جوجه بخر که دون خور نشده باشه

دان پارس میخورن بچگی

بزرگ شه همه چی میخوره هر چی که تو بخوری😁😁😁😁😁

وقتی کوچولو از دان پارس میریزی تو اب یه خمیر باهاش درس میکنی مثل قرص گیندازی تو دهنش

😁😁😁

تخم بلدرچین و تخم مرغ هم براش خوبه

باهاش حرف میزنی شش ماهگی راه میوفته و کلی ذوق میکنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

منم دارم ازوقتی افتاب میزنه حرف میزنه وسوت میزنه وصدامیکنه تاوقت خواب

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢