2777
2789
عنوان

کیامرغ مینا دارن؟؟؟بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 60 پست
@آینازیم    سلام خانوم دکتر استارتر ایشون کلی پرنده داره فکر کنم بتونه کمکت کنه

سلااااام خوبین 💝😘

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااااام خوبین 💝😘

خوبم عزیزم تشکر.شما خوبی؟ میبخشی دیگه من هرتاپیک پرنده ای میبینم شمارو تگ میکنم  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

سلام

بنظرم مینا نخری طوطی کوتوله یا برزیلی بخر یا عروس هلندی یا طوطی هم اروم ترن هم خوشکلترن هم بی وقت و بی حساب حیغ نمیزنن 

مینا وحشی خیلی جیغ میزنه

طوطی مناسب تره 

غذاهم همه چی جز چربی و نشاسته و میشه بقیه چیزا رو بدی میوه هم دوست دارن دون هم میخورن 

ولی طوطی بهتره بنظرم

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.
سلام بنظرم مینا نخری طوطی کوتوله یا برزیلی بخر یا عروس هلندی یا طوطی هم اروم ترن هم خوشکلترن هم بی ...

میناارزونه

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن
خوبم عزیزم تشکر.شما خوبی؟ میبخشی دیگه من هرتاپیک پرنده ای میبینم شمارو تگ میکنم    

منم خوبم مرسی فدایت

نگو این حرفو ناراحت میشم وظیفمه کمک کنم خوشحالم میکنی عزیزم💓😘

چرا نمیبریش پیش خودت

جای نگهداریشو ندارم

خونم کوچیکه

خونه پدرم خونه ویلایی هستن حیاط دارن

من خودم طوطی ملنگو داشتم

۶ماه نگهداری کردم دیدم نمیشه تو جای کوچیک

فروختمش

انقدر دوسش داشتم😥

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

میناارزونه

مینا وحشی نخرین پس اهلی باشه یا جوجه باشه خودتون بزرگش کنین 

عذرمیخوام کدوم شهرین؟

منم خوبم مرسی فدایت نگو این حرفو ناراحت میشم وظیفمه کمک کنم خوشحالم میکنی عزیزم💓😘

شما قیمت جوجه مینا و عروس هلندی ومیدونی ؟

منم خوبم مرسی فدایت نگو این حرفو ناراحت میشم وظیفمه کمک کنم خوشحالم میکنی عزیزم💓😘

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
شما قیمت جوجه مینا و عروس هلندی ومیدونی ؟

خرید و فروش من ندارم فقط کسایی نمیتونن حیووناشونو نگه دارن بهم میگن ک من براشون صاحب پیدا کنم رایگانه واکذاری حیوونا 

هلندی زیر۱/۵ هرچی وحشی تر باشه کمتره قیمتش

جوجه مینا زیر ۵۰۰ باید باشه 

خرید و فروش من ندارم فقط کسایی نمیتونن حیووناشونو نگه دارن بهم میگن ک من براشون صاحب پیدا کنم رایگان ...

مرسی

ببین اگر یکم بزرگ شده باشه دیگه دستی نمیشه هاااا

مغازه دار ۱۰۰%بهت میندازن نباید قبول کنی

چیزی بخر که هنوز دون خور نشده

چون اونا باهاش خوب رفتار نکردن.بعدا وحشی میشه😁

یه نصیحت خوبم بگم

اگر پول داری طوطی ملنگو بخر

اگر بیشتر پول داری طوطی کایک بخر

اگر خیلی پولداری😜 کاکادو بخر

میدونی طوطی ها مهربون تر هستن

مرغ مینا باهوش تر ولی یه موقع هایی عصبانی بشه یدونه نوک رو میزنه..ولی خدا رو شکر داخل چشم و... نمیزنه...کنار چسم میزنه رو پوستت😂😁😁یا لبت اگر براش فراهم نباشه گوشت😂😁😁

ولی بازم انقدر خشن میشه دوسش داری

و دلت نمیاد یک شب هم ازت دور باشه

حرف زدنش معرکه ست

زیر یک سال هر چی یادش دادی همونه بعدا کمتر یاد میگیره

اسم های خودتون اعداد بسم الله.خوشگلم عشقم بوس بده بخورمت پپپپخ😁😁😁😁همه چی یاد میگیره

فقط اگر میتونی یه دفترچه بزار چیزایی که میخوای یاد بدی بنویس اینطور بهتر میتونی اموزشش بدی

اگر مرد اموزشش بده صداش بد میشه

ولی اگر خانوم اموزشش بده صداش خیلی قشنگ میشه😍

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا