2777
2789
عنوان

بچه ها خداروشکر بچم سالمه

1714 بازدید | 26 پست

دیروز دکترم بلاخره اومد رفتیم سونوهامو که دید حساب کرد ۱۶ روز اختلاف سن داره  بچم با تاریخ پریودی دکتر گفت بالای دو هفته رو ختم بارداری میدیم حالا که ضربان داره باید سریع برداریم گریه کردم گفتم خانم دکتر نمیمونه که گفت چیکار کنیم ولش کنیم قلبشم لیست کنه مرده زایی داشته باشی گفت برا اطمینان برو سونوی داپلر بیا تکلیفت مشخص بشه رفتیم از سونو داپلر به زور وقت گرفتیم با زیر نیزی و اینا که منو زود راه بتدازه وقت گرفتیم گفت چهار ساعته دیگه دکتر میاد منکه دو روز یه چشم خون بود یه چشم اشک دیگه با کوچکترین حرکت بچه فک میکردم داره بچم جون میده گریه میکردم تو ماشین شکممو باز کردم به حرکات ضعیفش نگا کردم گریه کردم میگفتم دیگه حرکاتشو نمیفهمم از فردا شکمم خالی میشه شاید این اخرین حرکات بچم باشه شاید تا اخر عمر دیگه هیچوقت لگد بچمو نتونم حس کنم بعد ۱۵ سال نازایی باردار شدم اونم بعد ۸ ای وی اف اینم معجزه س حامله شدم خدایا کی میخواد برگرده به دوران نازایی خدایا نفسمو بگیر وای داشتم دیوانه میشدم میگفتم خدا اونهمه شماتت گوشام شنید اونهمه دوا درمان کردم نشد تازه تازه داشت شکمم بزرگ میشد خرکاتشو خس میکردم عصبی میشدم سرم یجا واینمیستاددستو مام میلرزید  میفتم خدایا این تنها دلخوشیمه ازم نگیر ثانیه ای نبود گریه نکنم حس خفگی داشتم همش فکر مامانم بودم که براش لباس خریده لحاف تشکاشو دوخته چقد ذوق داشتن چقد تو این ۷ ماه زحمتمو کشیدن داشتم به مرز جنون میرسیدم شوهرمم کنار جوب سیگار میکشید تا اینکه وقتم شد رفتیم داخل مطب دراز کشیدم تا دکتر بیاد با هق هق گریه میکردم میگفتم اخرین سونوی بچمه دیگه هیچوقت نمیبینمش از فردا چجوری صبحا بیدار میشم بدون بچم دکتر اومد گفت چرا اینجوری میکنی گفتم اینجوری گفتن منم بعد ۱۵ سال نازایی حامله شدم نگا کرد یه مدت چیزی نگفت ولی من بچمو تو صحفه تلوزیون میدیدم گریه میکردم دستاشو پاهاشو صدای قلبشو دکتر گفت سن حاملگیت که خوبه ۲۸ هفته  و دو روزی گفتم اخه سونوهای قبلیم گفتن تو۲۶ هفته مونده گفت نمیدونم چرا بهت اونجوری گفتن همش پنج روز اختلاف سنی داری وای انگار دنیارو بهم دادن شوهرم گریه کرد من گریه کردم شوهرم به دکتر شیرینی پول داد دکتر نگرفت گفت همینکه شمارو خوشحال کردم برا من شیرینی وای کلی دعاش کردیم انگاری دنیارو بهم دادن  به مامانم شوهرم زنگ زد گفت موشدولوخ بده بچه سالمه مامانم گریه کرد گفت از صبح نشستم کنار قبر شهدای گمنام سرمو کشیدم گریه میکنم خدایا شکرت بچمو پشیمون نکردی اومدیم دکتر دکترم گفت خداروشکر همه چی طبیعی  وای من پیر شدم اصلا طاقتشو نداشتم بچمو از دست بدم تمام دلخوشیمونه تو این چند روز ممنونم از همه دوستانی که بهم دعا کردن به فکرم بودین دعاهای شما بچمو بهم برگردوند

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای از دست دادن بچه خیلی بده من یه سقط داشتم نابود شدم

امیدوارم خدا به هرکی بچه میخواد یه بچه سالم بده

انشاا..همه بتونن طعم مادر شدنو بچشن

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

خداروشکر عزیزم.  ولی سعی کن روزی دوبار چهار مغزو با شیر و موز بریزی تو مخلوط کن یه لیوان هر دفعه بخوری.  جاری من یک ماه اخرش اینجوری بود.  هفته ای گاهی سه روز یکبار سونو میداد هردفعه هم با ساک بچه اش میرفت چون بهش میگفتن اخرشه ولی باز میگفتن یکم وزن گرفته برو سه روز دیگه بیا.  

لیدی میل هم خیییلی خوبه معمولا برای بعداز زایمان و افزایش شیر میدن ولی به جاریم برای وزن گرفتن جنین داده بودن.  ولی اون چهارمغزو شیر موزو حتما روزی دوبار بخور تا اون پنج روز اختلاف همازبین بره انشالله

اره خداروشکر خدا معجزشو نشونم داد برا بار چندم 

وگرنه جرا سونوهای قبلیم دقیقا زدن ۲۶ هفته ۶ روز

همشون سایز سر دور شکمو پاهاشو دقیقا یه سایز زدت حتی یه حیلیم اینور اونور نزدن خدا منو امتحانم کرد گفت شکر نعمتی که دادمت باش تو یه لحظه میتونم ازت بگیرم 

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
خداروشکر عزیزم.  ولی سعی کن روزی دوبار چهار مغزو با شیر و موز بریزی تو مخلوط کن یه لیوان هر دفع ...

چشم حتما میخورم فقط از فشارم میترسم همش بالاست ۱۳ ۱۴

چشم حتما میخورم فقط از فشارم میترسم همش بالاست ۱۳ ۱۴

والا اونو دیگه نمیدونم در حالت عادی آب نارنج بدون نمک برای پایین اوردن فشار خونه ولی تو بارداری و نمیدونم.  ولی سعی کن اروم باشی و خودتو تقویت کنی,  اینکه سن سونو کمتر از سن بارداریه فقط نیاز به تقویت شدن داره و دور شدن از استرس.  خواهر من شما بعد 15 سال باردار شدی حیفه به خاطر اینهمه استرسی که به خودت میدی خدای نکرده اتفاقی بیوفته,  پس اروم باش,  از خانواده شوهرت دور باش و اصلا درموردشون با همسرت حرف نزن,  فکر کن نیستن,  به جاش برای بچه ات شعر بخون اهنگ بزار شاد باش بیخیال همه ی عالم و ادم باش,  الان فقط خودت و فسقلیت مهمین.  انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری گلم

خدارو شکر که بچت سالمه خیلی خیلی خوشحالم ایشالا سالم بغلش کنی

واقعا حالتو درک‌میکنم منم باردارم سونو ان تی منم خوب نبود دکتر ناامیدم کرد آزمایش سلفری دادم تا جوابش بیاد مثل یه مادر عذادار گریه کردم بعد که خدارو شکر جوابش خوب اومد دکتر بازم بهم گفته ۲۶ هفته باید سونو انجام بدم واقعا خیلی نگرانم دکتر

خواهشا برام دعا کن

خدارو شکر که بچت سالمه خیلی خیلی خوشحالم ایشالا سالم بغلش کنی واقعا حالتو درک‌میکنم منم باردارم سون ...

اصلا نگران نباش وقتی ان تی تو عربالگری دوم سالم راومد ۲۶ هفتم سالمه اخه من هودم ۲۶ هفته رو تازه رفتم همون جیزایکه تو عربالگری دوم سونو میکنن بارم همونارو سونو میکنن برا تو خوب بوده ۲۶ هفتتم خوب مطمن باش جای کلیه قلبو.. بهت نشون میدن همین