2777
2789
عنوان

بچه ها خداروشکر بچم سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 26 پست
راستی برای فشارتم میتونی چهار مغز خام بخری و باشیر موز میکس کنی

واقعا حالا من میترسم معجون بخورم میگم فشارمو ممکن ببره بالا چهار مغز مثلا چیان

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
والا اونو دیگه نمیدونم در حالت عادی آب نارنج بدون نمک برای پایین اوردن فشار خونه ولی تو بارداری و نم ...

اره بخدا دیونه بودم همش یاد کارای خونواده همسرم میوفتادم تا اینکه چند روز پیش امکان از دست دادن بچم تا ۹۰ درصد بالا رفت داشتم دیونه میشدم اخر دنیام بود خدایی . خودمو لعنت میدادم چقد قدر نشناسی میکردم با این فکرا خودمو عصبی میکردم که ال کردن بل کردن بچمو و شکمم عذاب میدادم

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر عزیزم.  ولی سعی کن روزی دوبار چهار مغزو با شیر و موز بریزی تو مخلوط کن یه لیوان هر دفع ...

عزیزم چهار مغز معجون و میگین چیان میخوام درست کنم بخورم ممنونم از راهنمایت

وای از دست دادن بچه خیلی بده من یه سقط داشتم نابود شدم امیدوارم خدا به هرکی بچه میخواد یه بچه سالم ...

منم دوبار تو سه ماهه اول داشتم خیلی سخته

عزیزم من سونو انومالیم دورسر نی نی ب نسبت دورشکم ی هفته عقب بود ینی خطرناکه؟

نه طبیعی اصلا نترس دور سر دور شکم و ...۴ تا بیومتریک میخوان تا سن بچه رو تخمین بزنن  اگثرا سایزشون بالا پایینه این چهار بیومتریک تقریبی سنشو میگن  

وای اشکام ریخت با خوندنش این حسو من تو ۱۱هفتگی تجربه کردم خونریزی کردم فکر کردم مثه قبلیا سقط میشه تا برسم سونوگرافی خون گریه میکردم نمیتونستم راه برم ولی سالم بود یه بارم تو آنومالی وقتی گفتن مشکل داره درکت میکنم گلم انشاالله صحیح و سلامت بغلش میگیری نی نیتو

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...
نه طبیعی اصلا نترس دور سر دور شکم و ...۴ تا بیومتریک میخوان تا سن بچه رو تخمین بزنن  اگثرا سایز ...

م ک خیلی تو فکرشم. انشالله چیزی نباشه. 🙏

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
واقعا حالا من میترسم معجون بخورم میگم فشارمو ممکن ببره بالا چهار مغز مثلا چیان

برای غصه خوردنت گریه ام گرفت الهی ب حق امام حسین (ع)بسلامتی وشادی وراحتی ب موقع زایمان کنی وبچتوبغل کنی وروزهای سختت یادت بره ،توکل بخدای مهربون ،درپناه خداباشیدهمگی انشاءالله ،ودامن آرزومندان هم بزودی سبزبشه بارحمت ومهربانی حق 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
منم دوبار تو سه ماهه اول داشتم خیلی سخته

برابالارفتن وزن بچت هرشب شیربخورقبل خواب اگه دوست نداری شیرموزدرست کن باشیرپرچرب براوزن گیری عالیه مویزوگردو هم عالیه براآخرین ماه های بارداری.خیلی خیلی حواست به خوردوخوراکت باشه گوشت کبابی وماهیچه گوسفتدی عالیه براااین دوره.کنارهمه غذاهات خیارماست درست کن بچت خدایی نکرده زردی نگیره توش سیرهم بریز

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
نه طبیعی اصلا نترس دور سر دور شکم و ...۴ تا بیومتریک میخوان تا سن بچه رو تخمین بزنن  اگثرا سایز ...

منم یه سوال دارم اگه قد بچه از حد نرمال پایین تر باشه چی خطرناکه یا نه

چای گیجی وسط کافه ی دنیا بودم قند لبخند تو پیش همه محبوبم کرد دور کردند تو را تا که مرا سرد کنند تلخی بی کسی ام قهوه ی مرغوبم کرد...

خداروشکر ،اشکم دراومد

باور کن خیلی خوشحال شدم

توروخدا این چند وقت استرس نداشته باش آروم باش تا کوچولوت ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه